Art Home
Image default
Bedrijven

De beste elektrische materialen voor elke groothandelaar

Als groothandel vol elektrotechnische materialen wil je natuurlijk enkel en alleen kwaliteitsvolle producten verkopen aan je klanten. Om dit te kunnen doen, heb je natuurlijk betrouwbare leveranciers nodig die enkel en alleen de beste elektrische materialen verdelen. Net daarom is DM uit Heverlee zo’n goede partner.

De voordelen van samenwerken met deze verdeler

Dankzij hun jarenlange expertise en ervaring met het verdelen van elektrische materialen, zoals een aftakdoos in het zwart, ben je zeker dat je goede materialen in huis haalt. Daarbovenop geven ze je graag advies waar nodig, zowel qua inkoop als op vlak van marketing. Zij hebben ook een zeer eerlijke prijszetting. Dit wil zeggen dat je zelf ook een normale prijs kan doorrekenen aan je eigen klanten. Wanneer je samenwerkt met een dure leverancier, worden je eigen prijzen ook veel duurder waardoor je klanten naar een goedkopere concurrent trekken voor hun elektrische materialen. Wil je bijvoorbeeld een aftakdoos in het zwart maar heeft een winkel tien minuten verder die aan een lagere prijs? Dan rijd je natuurlijk naar daar. Met DM als partner verlies je echter geen klanten, ze komen net naar jou toe. Dit ook omdat je via hen aan de beste merken komt. Denk hierbij aan Bals, Doepke, Schill, Hensel en Elkutec. Dit zijn echte grote namen op vlak van kwaliteit en innovatie, maar ook gebruiksgemak voor zowel de installateur als de eindgebruiker. Of het nu in een kantoor is, op een werf of in een woning geplaatst worden, met een aftakdoos in het zwart of een afzekering van deze merken, ben je zeker goed.

Verdeel de beste merken

Ben je overtuigd van de expertise van deze verdeler en wil je een samenwerking aangaan voor jouw elektrische materialen? Neem dan zeker een kijkje op dm-power.be voor meer informatie over hun uitgebreide dienstverlening. Maak meteen een afspraak om alle details te bespreken, je zal er geen spijt van hebben!