Art Home
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ruim aanbod aan elektrische materialen

Indien u een groothandel met elektrische materialen heeft, wilt u natuurlijk uw klanten kunnen voorzien van een ruim assortiment. Daarvoor rekent u op de hulp van DM. Zij beschikken over een ruim aanbod van allerlei elektrische materialen dat ze verkopen aan groothandels, maar ook aan kleinere ondernemingen en zelfs particulieren over heel België. Lees verder en ontdek welke producten en welke merken u kunt vinden bij dit gespecialiseerde bedrijf.

Keuze uit verschillende topmerken

Een ding is zeker: indien u elektrische materialen koopt bij DM, krijgt u enkel topkwaliteit. Ze hebben immers samenwerkingen met de beste merken. Toen dit bedrijf startte in 1974 begonnen ze met twee partners: Hensel en Bals. Vandaag de dag behoren deze twee firma’s nog steeds tot hun grootste leveranciers, maar hebben ze hun assortiment uitgebreid met allerlei andere topmerken. Bent u bijvoorbeeld bekend met Elkutec, Worklite of Schill? Zij bieden verschillende elektrische materialen aan van deze merken. Bent u specifiek op zoek naar verdeelkasten? Dan is Bals zeker een aanrader.

Persoonlijke aanpak

Hun service gaat verder dan het leveren van topproducten. Zo hechten ze veel belang aan het persoonlijk kennen van klanten. Op deze manier zijn ze immers nog beter in staat om op maat gemaakte service af te leveren. Blijkt u iets te zoeken dat ze niet hebben in hun assortiment? Dan kunt u hen het best eens contacteren. Ze beschikken immers over een eigen atelier, waardoor de kans bestaat dat ze het zelf kunnen maken voor u.

Vraag om advies

Kunt u maar geen keuze maken tussen de verschillende elektrische materialen of bent u niet helemaal zeker welke merken u het best koopt? Aarzel dan zeker niet om om advies te vragen. Zij helpen u maar al te graag verder zodat u enkel producten bestelt die u kunt gebruiken. U vindt de gegevens op hun pagina.