Art Home
Image default
Bedrijven

De vragen die jij moet stellen bij het huren van een evenementenlocatie in Turnhout

Ben jij op zoek naar een ruime evenementenlocatie in Turnhout? Dan zit je goed bij WIMEC. Op deze locatie vind je maar liefst zes zalen die jij kan huren voor je evenement, en je kan er zelfs voor kiezen om ook de catering te laten verzorgen. Van een vergaderzaal tot een receptieruimte en van een zaal voor een personeelsfeest tot een hybride event. Alles is mogelijk op deze locatie. Maar, wat zijn nu de vragen die jij moet stellen voor je een evenementenlocatie huurt in Turnhout?

Timing, de zaal, de organisatie, …

Als eerste is de timing van je event natuurlijk zeer belangrijk. Daarom moet je goed op voorhand controleren of de zaal of zalen die jij wilt huren beschikbaar zijn voor de periode dat jij ze nodig hebt. Ook is het handig om even te checken of jij daar met jouw event als enige aanwezig zal zijn, of dat er tegelijkertijd nog andere events bezig zijn. Wat de precieze afmetingen van de locatie zijn, kan je via de website ontdekken, of je kan het even vragen door contact met hen op te nemen. Misschien kan het handig zijn om ook even een zaalplan op te vragen zodat jij het visueel al beter voor je ziet hoe je deze locatie volledig kan benutten. Er is heel wat parkeergelegenheid aanwezig bij deze evenementenlocatie in Turnhout, maar je checkt toch best even op voorhand of dit voldoende zal zijn. Zo kan het mensen met het openbaar vervoer komen, of dat er mensen een taxi nemen, maar het kan ook dat er tegelijkertijd andere events bezig zijn.

Stel je vragen rechtstreeks

Ook vragen over de aankleding van de zalen en hoeveel vrijheid je daarbij krijgt zijn interessant om op voorhand te stellen. Het nodige materiaal is steeds voorzien in elke ruimte, maar het kan altijd dat jij zelf nog extra audiovisueel materiaal wilt huren. Met al deze vragen kan jij steeds terecht bij WIMEC. Neem eenvoudig contact op via hun website.

https://wimec.eu/vergaderzaal-turnhout/