Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontsnappen jij en je vrienden op tijd in deze escape game?

Ben je nog op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit samen met je vrienden? Of zoek je als teamleader een leerrijke teambuildingactiviteit voor je team? Dan is een escape game van De Gouden Kooi de perfecte activiteit! In een escape game van dit bedrijf in Mechelen laat je jezelf en je vrienden of collega’s opsluiten. Het doel: binnen de tijd ontsnappen. Natuurlijk maakt de escape room het je niet makkelijk en gooit het enkele puzzels en uitdagingen als hindernissen op je pad. Zo moet je hele groep samenwerken om te kunnen vluchten uit de escape game.

Welke uitdaging kies jij?

Zijn jij en je vrienden, familie of collega’s helemaal klaar voor de uitdaging van een escape game? Dan verwelkomt De Gouden Kooi jullie graag. Bij dit bedrijf, gespecialiseerd in escape rooms en games, heb je de keuze uit verschillende escape games. Elk game heeft een eigen verhaallijn die uniek is voor De Gouden Kooi. Ook als je elders al escape games hebt gespeeld, blijft een spel van dit bedrijf dus een uitdaging. Je kiest uit de volgende verhalen:

–          De schat van Kalakmul: Het is aan jou om de vermiste expeditie terug te vinden in de Mexicaanse jungle. Kan je ook nog de beruchte schat van de Maya’s vinden? Zoek het uit en ga de uitdaging aan!

–          Cabin in the woods: Kan jouw team de vermiste tieners vinden die mysterieus verdwenen tijdens een skitrip? Als detectives is het jullie verantwoordelijkheid om de groep te redden.

–          De meesterdief van Mechelen: Kan jij je bewijzen als meesterdief en slaag je erin onopgemerkt in te breken en met de buit te verdwijnen?

–          Lost in space: Jij en je team zijn ontdekkingsreizigers in de ruimte. Op een onbekende planeet wordt plots alles zwart. Kan jij uitdokteren wat er aan de hand is?

Boek jouw escape game online

Weet jij al welke escape game je wilt spelen met je groep? Boek dan snel jouw spel bij De Gouden Kooi in Mechelen! Dit kan je eenvoudig online doen. Geef gewoon aan welke dag jij wilt komen en welk spel je wilt spelen, en je kunt boeken. Wist je trouwens dat je ook een cadeaubon kunt kopen bij deze escape room? Dat is het perfecte cadeau voor een avontuurlijke vriend of vriendin!