Art Home
Image default
Entertainment

Kies voor de leukste escape room van België

Ben jij op zoek naar een leuke escape room in België? Dan kan De Gouden Kooi weleens de perfect optie zijn! Zij beschikken namelijk over vele verschillende opties. Zo kiest u uit een van de vijf rooms die zij ter beschikking hebben. Elke escape room bij deze zaak in België heeft een ander thema. Zo kun je in room 1 op schattenjacht gaan. In room 2 kun je in de huid kruipen van een detective, of als je liever in een meesterdief wordt, is room 3 een aanrader. Om buiten de grenzen van onze planeet te treden, treedt je het liefst room 4 binnen voor een reis door de ruimte. In room 5 ontdek je de mysterieuze legende van Sint-Rumoldus. Meerdere bezoeken zijn dus geen probleem bij De Gouden Kooi.

Waarom kiezen voor een escape room?

De escape room is in België bijzonder populair als familieactiviteit of als personeelsuitje. Het is namelijk de ideale manier om elkaar goed te leren kennen. In een escape room komen verschillende karakteristieken van je medespelers naar boven. Zo is het belangrijk om in teamverband aan de slag te gaan en de taken onder elkaar te verdelen. De ene is beter in logische puzzels terwijl de andere een specialist is in cryptische raadsels. Het is eventueel handig om ook een leidersfiguur te hebben, die de takenverdeling maakt en een overzicht heeft op alles wat in de escape room gaande is. Bovenal ontdek je wie er goed met tijdsdruk om kan gaan en hoe het best te communiceren in groep.

Boek jouw escape room vandaag nog

Om er zeker van te zijn dat jij met jouw gezelschap in de escape room kunnen die jullie wensen, is het belangrijk om op tijd te reserveren. Het kan namelijk zijn dat een andere groep reeds de room heeft geboekt op de dag dat jullie willen. Vermijd dit soort ongemakken door op tijd contact op te nemen met de medewerkers van De Gouden Kooi. Zo kan je zonder zorgen naar de leukste escape room in België!

https://degoudenkooi.be/