Art Home
Image default
Recreation / Food

Dozenhal België voor zowel gebruikte als nieuwe dozen

Dozenhal België heeft voor elke klus, voor elk product wel een doos gezien de grote voorraad waaruit ze kunnen putten. Kartonnen dozen zijn een integraal onderdeel van ons leven. We hebben dozen allemaal in huis, in verschillende maten en stijlen, en ze worden vaak keer op keer gerecycled voor verschillende doeleinden. Ze zijn een uitstekend verpakkingsmateriaal en worden door fabrikanten over de hele wereld bij voorkeur gebruikt om te verpakken. Om te beschermen tijdens het transport. Ze moeten functioneel zijn en volledige bescherming bieden aan de producten die erin verpakt zijn.

Dozenhal België ook voor op maat gemaakte dozen

Mocht Dozenhal België onverhoopt een bepaald formaat niet op voorraad hebben of niet in haar assortiment, dan kunnen ze zelfs dozen op maat voor je maken. Zodat je toch dozen die geschikt zijn voor het specifieke doel waarvoor ze nodig zijn, gebruikt kunnen worden.

Geweldig voor de branding van je bedrijf of product

De kartonnen dozen die je via Dozenhal België koopt, kunnen zo gewenst worden aangepast om je te helpen met de branding en naamsbekendheid van je bedrijf en/of product. Custom branding is een geweldige manier om indruk te maken op je klanten, want het ziet er professioneler uit en betekent meer business. Je kunt er ook voor kiezen om je dozen op maat een persoonlijk tintje te geven, wat de loyaliteit van je klanten zeker ten goede zal komen waardoor ze vast en zeker voor meer zullen terugkomen.

Biologisch afbreekbaar

Golfkarton bestaat voor 70-100% uit gerecycled materiaal, waardoor het een van de meest milieuvriendelijke groene verpakkingsmaterialen is die er zijn. Ze zijn ook vrij gemakkelijk te recyclen, opnieuw te gebruiken en weg te gooien.

Flexibel

Kartonnen dozen kunnen door de professionals van de Dozenhal in België én in Nederland worden vervaardigd in een grote verscheidenheid aan afmetingen (momenteel maar liefst meer dan 2.500 verschillende formaten in hun assortiment) en kunnen enkel-, dubbel- of zelfs driedubbelwandig zijn voor meer bescherming. 

Kartonnen dozen zijn zoals je vast al weet een zeer veelzijdige vorm van verpakking, en zelfs wanneer aan het eerste gebruik ervan is voldaan, kan je nieuwe kartonnen dozen steeds opnieuw gebruiken voor een verscheidenheid aan verpakkingsdoeleinden.