Art Home
Image default
Groothandel

Kartonnen dozen Gent

Ik was aan het zoeken naar verschillende formaten kartonnen dozen in de omgeving van Gent. Ik ben namelijk net een nieuw bedrijf gestart dat verschillende soorten lampen en andere woonaccessoires verkoopt voor een goede prijs en kwaliteit. Alleen ik wil heel graag dat de producten onderweg naar de klanten niet kapot gaan omdat de bestelwagen te veel heen en weer gaat met de dozen en dan alles stuk maakt. Daarom wilde ik de perfecte maat vinden qua dozen ervoor.

Weinig opties voor kartonnen dozen in de omgeving van Gent

Specifieke kartonnen dozen op maat vinden in Gent is nog een flinke klus. Er zijn veel verschillende bedrijven waar je terecht kan voor kartonnen dozen. Maar ze willen soms ook niet speciaal voor hun klanten dingen op maat laten maken. En ik wist nu precies welke formaten dozen ik nodig had. Daarbij wist ik ook dat het niet zomaar een formaat is wat je snel tegenkomt bij een doos. Maar na even zoeken via het internet kwam ik op de website waar ik naar op zoek was. Die website heette Dozenhal en het was alles wat ik zocht in een bedrijf en meer.

Precies wat ik zocht

Dozenhal heeft een fijne website waar ik meteen kon invullen welk formaat doos ik aan het zoeken was en ik kreeg daarbij ook meteen het resultaat te zien van de dozen die ze op voorraad hadden. Tot mijn verbazing hadden ze deze op voorraad. Ik heb meteen deze in mijn winkelmandje gedaan omdat ik wist dat dat formaat doos het moeilijkst was om te regelen. Daarnaast kreeg ik ook de optie om mijn dozen te laten bedrukken door hen. Dit leek mij ook een goed idee en had dit erbij gedaan. Nu zijn de dozen binnen en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van het product.

Dozenhal

Wilt u meer weten over alle soorten producten en diensten die Dozenhal te bieden heeft aan u? Bekijk dan eens de website van Dozenhal via www.dozenhal.be voor meer informatie over hun assortiment.