Art Home
Image default
Bedrijven

Kartonnen dozen in Gent kopen

Voor kartonnen dozen in Gent bent u bij Dozenhal aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten en maten dozen. Zo bieden we u in Gent maar  liefst 2500 soorten kartonnen dozen. Dit assortiment bevat zowel dozen met enkele golf als dubbele golf. Een dubbele golf zorgt ervoor dat zware spullen vervoerd kunnen worden. Zo kunnen we voor een ieder de juiste kartonnen doos aanbieden!

Tweedehands kartonnen dozen in Gent

Op zoek naar goedkope kartonnen dozen in Gent? Dan zijn onze tweedehands dozen ideaal. Dit zijn over het algemeen slechts 1 keer gebruikte dozen. Al deze dozen worden gecontroleerd, zodat de dozen nog steeds aan alle eisen met betrekking tot de kwaliteit voldoen. Zo kunnen we een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden. Naast Gent leveren we deze kartonnen dozen ook in de regio’s Antwerpen, Brussel en Limburg.

Uw kartonnen dozen laten bedrukken

Bij Dozenhal is het ook mogelijk om uw kartonnen dozen te laten bedrukken. Denk hierbij aan het logo, maar ook bijvoorbeeld productcodes. Productcodes kunnen het werk in het magazijn efficiënter maken. Een logo op uw kartonnen doos is onmisbaar voor uw bedrijf in Gent. Hier kunt u zich namelijk echt mee onderscheiden van andere bedrijven. De bedrukte doos die uw klanten ontvangen werkt ook meteen als een visitekaartje. 

We denken graag met u mee over de mogelijkheden van het bedrukken van kartonnen dozen in Gent. Nadat u uw wensen heeft doorgegeven, zal u eerst een proefexemplaar ontvangen. Wanneer u tevreden bent, kunt u al vanaf 10 exemplaren dozen laten bedrukken. Hierbij geldt hoe meer dozen u bestelt, hoe lager de prijs van de dozen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Via onze website www.dozenhal.be kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo heeft u een goed inzicht in de kosten van de verschillende mogelijkheden en kunt u op deze manier een goede keus maken. 

Heeft u nog vragen omtrent kartonnen dozen in Gent? Neem dan gerust contact met ons op. Voor Nederlandse klanten zijn wij telefonisch bereikbaar op 0341 – 562 688 en voor Belgische klanten op 0032 -3- 8082591. U kunt uw vraag ook mailen naar info@dozenhal.be.