Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Voor de beste teambuilding in België gaat u naar deze ervaren specialist

Teambuilding is bijzonder belangrijk voor de motivatie en prestaties van uw team. Als deze wel wat aansporing kunnen gebruiken, dan is een teambuilding event in België bij Corsendonk Support een uitstekende manier om dat te doen. De activiteiten die zij organiseren zijn allen origineel en uitdagend en moedigen uw team aan om samen te werken en van elkaars kennis en talenten gebruik te maken. Behalve teambuilding organiseren ze ook training en coaching en fundagen voor groepen. Dat doen ze op hun eigen landgoed in Turnhout te Vlaanderen, in de stad of op een locatie die u zelf voordraagt. Met meer dan 20 jaar ervaring en een werkgebied dat alle landen om België heen ook betrekt, is er maar weinig wat ze niet voor u kunnen organiseren.

Organisatoren en ontwikkelaars

Deze specialist organiseert niet alleen teambuilding evenementen in België, ze ontwikkelen ze ook. Dat betekent dat u de keuze heeft uit allerlei originele activiteiten. Denk dan bijvoorbeeld aan een city game, waarbij uw team via GPS door de straten van Brussel, Gent of Antwerpen wordt geleid en onderweg allerlei taken moet uitvoeren. Een andere optie is om te kiezen voor een foto- of oriëntatie speurtocht, een konijnenjacht of een treasure hunt. En uiteraard zijn er ook escape rooms om uit te kiezen, want deze zijn uitermate geschikt voor het aanmoedigen van teamwerk.

Zes hectare grond in Turnhout

Corsendonk Support heeft zelf ook een landgoed waar ze activiteiten organiseren en deze is gelegen naast Turnhout in Vlaanderen. Dat land is zes hectare groot en bevat ook een klooster waarvan u gebruik kunt maken als het weer slecht is. Deze teambuilding specialist uit België heeft alles in huis om uw dagje uit tot een succes te maken. En heeft u zelf een andere locatie in gedachten, dan kunnen ze die indien geschikt ook gebruiken voor uw teambuilding, coaching of training in België.

https://corsendonksupport.be/