Art Home
Image default
Groothandel

Een auto voor import naar België

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de import van uw auto naar België op een professionele manier gaat uitvoeren? Dan zit u op de juiste plaats bij Trex Cars uit Pelt. Niet alleen voor het kopen van een auto van hoge kwaliteit vanuituit Duitsland doet u een beroep op deze experten, ook voor de import van een auto uit een ander EU-land naar België, schakelt u hen zonder zorgen in. Zij staan u graag bij in het hele proces van het kopen van een auto vanuit Duitsland en verzorgen het traject van a tot z.

Deze experts helpen u met de import van uw auto

De import van een auto naar België verloopt in zeven simpele stappen, waarbij deze professionals u graag in bijstaan:

–          Zoekopdracht: deze experten helpen u bij het zoeken naar dé perfecte wagen voor u.

–          Contact met de verkoper en prijsonderhandeling: deze professionals brengen u in contact met de verkopers en zorgen ervoor dat u een mooie prijs krijgt.

–          Voertuigcontrole: deze stap is optioneel en mits een kleine bijdrage. Hierbij gaan deze experts in import van een auto naar België uw auto van top tot teen bekijken en eventuele schade opsporen. Zo komt u zeker niet voor verrassingen te staan.

–          Deal sluiten en betaling.

–          Verzekerd transport: uw auto komt zonder problemen en volledig verzekerd bij u terecht.

–          Douane en preregistratie: uw aanvraag bij de douane wordt volledig door deze experts geregeld.

–          Keuring, levering en service na verkoop: indien u dat wenst, wordt er een volledige technische keuring uitgevoerd.

Zo ziet u maar: alles wordt in de puntjes geregeld bij de import van uw auto naar België of Nederland.

Laat u begeleiden door deze professionals

Bent u geïnteresseerd in de diensten van deze experts op vlak van import van een auto vanuit Duitsland of andere landen uit de EU naar België? Neem dan vandaag nog contact op met deze professionals en start uw import van een wagen uit Duitsland! U contacteert hen door middel van de contactgegevens op de website van deze professionals in het kopen van een auto vanuit Duitsland.