Art Home
Image default
Groothandel

Hout kopen bij deze houthandel uit Mechelen

Denkt u eraan om mooi hout te kopen bij een houthandel, gevestigd in Mechelen? Ga dan eens in gesprek met houthandel Hendrickx uit Leest (Mechelen). Ze beschikken over verschillende kwalitatieve houtsoorten, zoals eik, es, olm, kastanje en enkele tropische houtsoorten, zoals de Amerikaanse notelaar.

Uw ideale partner in hout

Houthandel Hendrickx uit Mechelen is al sinds de jaren 80 gespecialiseerd in Europees hardhout, maar distribueert ook tal van andere houtsoorten. Daarnaast worden ze gerenommeerd in het vak en werken ze als ideale partner samen met een aantal prestigieuze bedrijven en toppers in het vak. Denk hierbij maar aan:

–        parket-, trappen- en meubelproducenten

–        fabrikanten van lijsten, ramen en deuren

–        houthandels

–        interieurbedrijven

En nog veel meer. Daarnaast dragen ze ecologie en duurzaamheid  hoog in het vaandel en dat merkt u aan het feit dat elke houtsoort een PEFC en FSC®-certificaat draagt. Het maakt overigens niet uit of u op zoek bent naar balken of juist planken, of dat u versgezaagd hout wenst of winddroog hout, deze groothandel in hout levert het allemaal.

Ga langs bij deze experten in hout

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van hout bij deze professionele houthandel uit Mechelen? Neem dan gerust contact met hen op. Zij helpen u graag bij het uitkiezen van het perfecte hout. De contactgegevens van deze experten vindt u terug op de website. Zij kopen hout aan in stammen en verwerken het tot boolhout, gekantrecht hout, planken, balken en andere hoogkwalitatieve houtproducten. Door hun jarenlange ervaring weten zij ook als geen ander welke houtsoort u nodig heeft voor uw doel. Hou daar rekening mee wanneer u hout bestelt bij deze experten. Naast Europees hardhout verdelen zij ook over tropische houtsoorten zoals Padouk, Afrormosia, Wenge, Afzelia, Sipo en Iroko. Neem gerust contact met de professionele experten in hout op indien u interesse heeft in het kopen van degelijk en kwaliteitsvol hout.