Art Home
Image default
Recreation / Food

Binnen 24 uur uw auto verkopen

Wanneer u binnen 24 uur uw auto wil verkopen in België en ook de beste prijs er voor terug wilt dan moet u zeker naar Besteautobod gaan. Deze supermoderne online autoveiling heeft namelijk een bijzonder groot netwerk in zowel België als Nederland. De ervaren auto opkopers kunnen vanaf het moment dat uw auto is aangemeld beginnen met bieden. Het hoogste bod wordt aan u kenbaar gemaakt zodra de veiling afloopt en dat is dus na 24 uur.

Uw auto veilig verkopen

Via de online autoveiling kunt u uw auto veilig verkopen. U krijgt alleen maar te maken met erkende autobedrijven welke onderdeel zijn van het netwerk. Alle papieren worden meteen geregeld evenals de uitbetaling. De auto wordt netjes bij u thuis opgehaald. Helemaal een uitkomst wanneer uw wagen een technisch probleem heeft waardoor hij niet meer kan rijden. Ook een schadevoertuig verkopen via de online autoveiling is geen enkel probleem. De hoogste prijs voor uw auto, ongeacht het merk, type of mankement.

Auto aanmelden

Via de website kunt u eenvoudig uw voertuig aanmelden. Daarbij vult u enkele gegevens in over het voertuig zoals het merk, type en staat. Vervolgens gaat een ervaren automakelaar uw aanmelding controleren en indien er nog iets niet duidelijk is neem hij met u contact op. Wanneer de auto in de veiling is geplaatst kan er geboden worden.

Geen kosten

De gehele autoveiling is kosteloos. Het aanmelden is net als het ontvangen van het hoogste bod en de auto verkoop helemaal gratis. U betaalt dus helemaal niets!

Ook andere voertuigen

Wilt u een camionette verkopen, een bus of vrachtwagen? Ook voor deze voertuigen kunt u bij Besteautobod terecht. Voor elk voertuig vinden wij namelijk altijd een koper. Ook auto’s met schade zijn van harte welkom. Het maakt dus niet uit of het motorschade betreft of schade aan de buitenzijde.

Makkelijk uw auto verkopen?  Ga naar Besteautobod!