Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Een prachtige modelbouw auto in een handig bouwpakket

Voor de echte autoliefhebber is het leuk om te beschikken over een aantal mooie modelbouw auto’s. Denk daarbij een moderne sportwagens of eerder stijlvolle oldtimers. In het brede aanbod van Modelbouwcenter Baillien vindt u zeker de modellen die u zoekt. Zij bieden een modelbouw auto dan ook vaak aan in een bouwpakket waarbij u over alle nodige instructies en materialen beschikt om deze zelf in elkaar te steken. Tijdens het bouwen krijgt u een goed overzicht van de verschillende bestanddelen van de modelauto en daardoor heeft u ook de mogelijkheid om misschien eigen modificaties aan te brengen. Zo geeft u een persoonlijke toets aan uw eigen model.

Kies uit de vele mogelijkheden

Door een modelbouw auto via een bouwpakket aan te schaffen, heeft u alle touwtjes in eigen handen. Vervolgens kunt u op een creatieve manier de modelauto in elkaar steken en daarbij beroep doen op allerlei extra onderdelen, die u tevens kunt verkrijgen bij Modelbouwcenter Baillien. Heeft u door een ongelukje een kapot onderdeel? Dan kunt u het gezochte bestanddeel apart bestellen, zodat u niet nodeloos een volledig nieuw bouwpakket voor een modelbouw auto moet aanschaffen. Daarnaast maakt u ook een keuze tussen verschillende schaalgroottes. 1/16 of 1/24 zijn een greep van de schaalgroottes die u kunt bestellen. Zou u graag beschikken over een radiobestuurde auto? Dan is een modelbouw bouwpakket van een Tamiya auto zeker aan te raden. Met deze auto’s rijdt u voor lange tijd op basis van elektriciteit. Voor een authentiekere ervaring met brandstof kunt u bij Modelbouwcenter Baillien ook terecht.

Bestel eenvoudig online

Het gehele aanbod van Modelbouwcenter Baillien is online verkrijgbaar. Hierdoor is het heel eenvoudig om de gezochte onderdelen of het gewenste bouwpakket voor een modelbouw auto aan te schaffen. Kies daarbij de gewenste betaalmethode en verwacht een spoedige levering van uw pakketje! Twijfel niet en bestel nu alles omtrent modelbouw bij deze specialist!

https://modelbouw-baillien.be/