Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Voorbereid het water op: goede zwemvesten kopen

Wanneer u het water op gaat dragen goede zwemvesten bij aan de veiligheid van u en uw gezelschap aan boord. Reddingsvesten komen er in allerlei soorten en maten en het kiezen van de juiste zwemvesten is daarom belangrijk. Bij Herman Lieven vindt u een uitgebreid assortiment aan zeilkleding, bootschoenen, accessoires en reddingsvesten. U bent welkom in de winkel in ’s-Hertogenbosch maar u kunt er eveneens voor kiezen in de webshop uw aankopen doen.

Professioneel advies

Of u nu de winkel in ’s-Hertogenbosch aandoet of liever online een bestelling plaatst, in beide gevallen kunt u rekenen op een goede service en deskundig advies. In de fysieke winkel maken de medewerkers u graag wegwijs in het aanbod en kunnen ze u adviseren bij de aankoop van een passend zwemvest. Bestelt u vanuit de webshop dan kunt u voor al uw eventuele vragen contact opnemen met de telefonische klantenservice van Herman Lieven. Ook is het mogelijk telefonisch advies in te winnen.

Soorten zwemvesten

Reddingsvesten zijn te koop van diverse merken en te verkrijgen in heel diverse uitvoeringen zoals bijvoorbeeld automatische reddingsvesten. Bij Herman Lieven vindt u onder meer de merken Helly Hansen, Magic Marine, Gill en Besto terug in de collectie. Er zijn zwemvesten voor kinderen, volwassenen en zelfs voor uw trouwe viervoeter. Daarnaast biedt Herman Lieven u ook een groot aanbod aan zwemvest accessoires.

Andere watersportartikelen

Bij Herman Lieven vindt u zowel in de webshop als de fysieke winkel naast zwemvesten tal van andere watersportartikelen. Denkt u hierbij aan zeilkleding maar ook bootschoenen. Bootschoenen dragen bij aan uw veiligheid en comfort aan boord. Er is dan ook ruime keuze bij Herman Lieven op dit gebied, zodat u altijd een passende schoen kunt vinden. Bijvoorbeeld van het merk Musto. De bootschoenen van dit merk zijn erg comfortabel en hebben bovendien een mooie uitstraling.