Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Een geschikte bestemming voor een dagje weg met het gezin

Voor een dagje weg met het gezin kan het soms lastig zijn om een plek te vinden die iedereen aanspreekt. Wilt het ene kind eigenlijk gewoon naar de speeltuin, maar vindt de ander dieren juist heel leuk? Een geschikte bestemming voor een dagje weg met kinderen is Avifauna. Dit vogelpark in Alphen aan de Rijn bied voor alle gezinsleden veel plezier. Het is niet alleen een dagje weg met het gezin vol plezier, maar je leert er ook nog veel over vogels. Zo leert het hele gezin met een dagje weg op een speelse manier alles over vogels, hun gedrag en hun natuurlijke leefomgeving.

Onderdompelen in de belevenissen van Avifauna

Een tropische vogel zien in zijn natuurlijke leefomgeving? Tijdens een dagje weg met de kinderen bij Avifauna ontdek je verschillende klimaten. Er zijn diverse belevenissen, waarbij je jezelf op een dag in veel verschillende werelden waant. In het vogelpark bezoek je op een dag zowel de tropen, China, het Madagaskargebied als een Cubaans brakwatermoeras. Door de geoptimaliseerde omstandigheden vind je hier vogels die normaal helemaal niet in Nederland kunnen leven. Meer weten over een bepaalde vogel? Zorg dan dat je het voederpraatje van deze vogels niet mist. Bij sommige soorten mag je de vogels zelfs voeren. 

Ook lekker spelen kan in Avifauna

Een dagje weg met kinderen is natuurlijk niet compleet als er niet ook gespeeld kan worden. En daarvoor zit je in dit vogelpark op de juiste plek. Er is namelijk een enorme speeltuin met heel veel verschillende attracties. Graven in een graafmachine of springen op de megatrampoline? Daarnaast is er ook waterplezier met de bootjes waarmee je op de jungle rivier kunt varen. Voor een geschikt dagje weg met het gezin kan je elke dag van het jaar terecht in dit avontuurlijke park. Parkeer de auto gratis bij het park en beleef een heerlijke dag met het gezin.