Art Home
Image default
Attracties

Op schoolreis bij Billybird is het hoogtepunt van het jaar

Schoolreis is voor veel kinderen het uitje van het jaar en ze kijken hier dan ook lange tijd naar uit. Natuurlijk wil je voldoen aan de verwachtingen van de kinderen en hen een leuk uitje geven. Daarom is het belangrijk om naar een locatie te gaan waar een groot aanbod van verschillende soorten activiteiten is, zodat elk kind de dingen kan doen die hem of haar aanspreken. Daarnaast is het helemaal mooi als bij een locatie gekozen kan worden tussen binnen of buiten spelen. Zo wordt het ondanks het weer altijd een geslaagd schoolreisje.

Bij Billybird Park Hemelrijk heeft elk kind een heerlijke dag

Het Billybird Park Hemelrijk in Brabant heeft alle ingrediënten voor een geslaagde schoolreis. Zo kunnen de jongere kinderen heerlijk spelen in Kinderland. Een grote, deels overdekte, overzichtelijke speeltuin. Het speelgebied is omheind en heeft maar één in- en uitgang. Daardoor kunnen de kinderen fijn hun gang gaan en hoef je als begeleider niet continu op te letten waar alle kinderen zijn. Natuurlijk is er ook voor oudere kinderen veel te beleven. Zo kunnen zij een ritje maken in de familie achtbaan, een heuse berg beklimmen of snelheid en water combineren in de bootjesglijbaan. Op de website vind je een overzicht van de vele attracties die het park rijk is.

Ontdek de voordelen van een schoolreis bij Billybird

Een schoolreis in dit mooie park in Volkel is al te reserveren vanaf 15 personen. Ben je met meer dan 30 personen, dan kan je rekenen op een extra euro korting per persoon. Bij schoolreisjes vanaf 30 personen zijn ook attracties open op dagen dat ze normaal gesloten zijn voor reguliere bezoekers. Er zijn verschillende arrangementen te boeken voor een schoolreis. Dit gaat van alleen toegang tot het park tot een compleet verzorgde dag met onbeperkt ranja, koffie en thee met een frietje en snack.

https://billybird.nl/hemelrijk/