Art Home
Image default
Vakantie

Geniet van uw karpervisvakantie bij recreatiepark De Groote Vliet

Bent u op zoek naar een recreatieplek in de natuur waar u even helemaal tot rust komt? Boek dan nu een bungalow of chalet bij recreatiepark De Groote Vliet. Op deze campingplaatsen heeft u voldoende ruimte om te genieten van uw karpervisvakantie. In en rondom dit recreatiepark zijn er verschillende bezienswaardigheden en faciliteiten. Zo beschikt het park over een eigen karpervijver. Denkt u aan vissen op karpers, dan denkt u aan De Groote Vliet. Geniet van uw karpervisvakantie met kilometers vaar- en viswater in een prachtige omgeving.

Een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Recreatiepark De Groote Vliet begrijpt dat uw vakantie niet compleet is zonder uw trouwe viervoeter. U kunt daarom terecht in een vakantiehuis waar honden gewoon zijn toegestaan. U hoeft geen pension of ander vervangend onderdak voor uw huisdier te vinden. Honden zijn gewoon toegestaan in een vakantiehuis bij De Groote Vliet. Uw hond kan dus gezellig mee op vakantie! Geniet samen van de enorme hoeveelheid aan ruimte die dit park u biedt. Ook in de nabije omgeving is veel te doen. Zo is De Groote Vliet gelegen in de buurt van het IJsselmeer. Varen, zeilen, zonnen, zwemmen of vissen doet u bij het Vooroeverproject in het IJsselmeer. Dit bevindt zich praktisch voor het park! Ga er lekker op uit en geniet optimaal van uw vrije tijd.

Kom tot rust in een bungalow of chalet

Bij recreatiepark De Groote Vliet huurt u verschillende bungalows of chalets. Zo kunt u kiezen voor een bungalow voor vier of zelfs zes personen. Ook bij de chalets kunt u kiezen uit verschillende modellen. Ga eropuit met het hele gezin of kies voor een chalet voor maximaal tien personen. Met een bungalow of chalet op De Groote Vliet is er altijd ruimte genoeg voor iedereen! Geniet van uw karpervisvakantie in een van de vakantiehuizen.