Art Home
Image default
Entertainment

Ontdek de verhuur van kwaliteitstogen voor uw evenementen

Wie feesten zegt, zegt drank. Bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten bieden ze daarom de verhuur van allerlei togen en koelingen aan voor uw evenementen. Al meer dan tien jaar staan ze klaar om uw drank koud te houden en goed te serveren. Het is bovendien ideaal om deze togen samen te huren met één van de vele feesttenten die zij in Hoogstraten te huur hebben staan. Ze hebben namelijk grote en kleine tenten voor uw evenementen.

Welke toog kiest u?

Voor de verhuur van een praktische toog voor uw evenementen kiest u het best voor de tapinstallatie of spoelbak van dit bedrijf. Ze hebben zelfs een aparte werktoog ter beschikking. Deze nette witte togen kan u gemakkelijk naast elkaar zetten. Zo kiest u zelf hoe groot uw toog wordt. Het hangt namelijk af van hoe groot uw feesttent is. Deze feesttenten hebben deze experten in alle maten en vormen te huur staan. Als u evenementen met een thema organiseert of voor een bepaalde stijl wilt gaan, dan bieden ze de verhuur van luxe bars aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld een steigerhouten bar. Deze is twee meter lang en u moet er dus wel voldoende plaats voor vrijhouden. Dan is er ook nog de echte design loungebar. Die heeft dan weer LED-verlichting waarvan u de kleur kan aanpassen naargelang de sfeer die zoekt voor uw evenement. Elk segment is twee meter lang en u kan deze gemakkelijk naast elkaar plaatsen om een nog langere bar te creëren.

Houd al uw drank koel

Niemand houdt van warme dranken. Kies daarom voor een koelwagen of kofferkoeling van Martens Evenementen Service. Ze hebben zelfs een windowcooler die perfect past in alle feesttenten die zij te huur hebben. De verhuur van de koeling zal afhangen van de hoeveelheid drank die u nodig heeft voor uw evenementen. Bent u een hele fuif aan het plannen, dan is een koelwagen zeker de juiste oplossing. Als u toch nog niet zeker bent welke koeling u nodig heeft, kan u hen altijd contacteren voor advies.

Feesttenten te huur