Art Home
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tijdsregistratiesysteem voor uw bedrijf kopen

Heeft u er al eens over nagedacht om een tijdsregistratiesysteem voor op de werkvloer te kopen? Een dergelijk systeem biedt veel gemakken. Uw werknemers kunnen eenvoudig in- en uitklokken, zelf heeft u minder administratie met betrekking tot de gewerkte uren en er kan geen discussie ontstaan over het aantal uren dat door uw personeel gewerkt is. Bedrijf SHARE biedt verschillende tijdsregistratiesystemen aan. Bekijk bijvoorbeeld de tikklok. Dit systeem is eenvoudig, maar heeft precies de functies die u nodig heeft binnen uw bedrijf. In vergelijking met uitgebreide systemen is dit dan ook een koopje om aan te schaffen. Het in- en uitklokken via dit systeem werkt met een persoonlijke kaart. Bij dit bedrijf kunt u ook nog een kaartenrekje erbij aanschaffen. Zo is de tijdsregistratie pas echt compleet.  

Til het in- en uitklokken op de werkvloer naar een hoger niveau

Een ander tijdsregistratiesysteem dat u bij dit bedrijf kunt kopen is de Winprik. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de tikklok. In- en uitklokken gaat namelijk via een kaart, het systeem houdt de gewerkte uren bij en op het display kunt u duidelijk de huidige tijd zien. Toch brengt de Winprik alles naar een hoger niveau. Het systeem houdt namelijk ook het aantal verlofdagen van uw werknemers bij. Daarnaast houdt het systeem ook bij hoeveel verlofdagen uw werknemers al hebben opgenomen en hoeveel ze afwezig zijn geweest door bijvoorbeeld ziekte. Wanneer u een bedrijf heeft met flexibele werktijden en diensten, verwerkt dit systeem bijvoorbeeld ook het aantal gewerkte nachtdiensten van uw personeel correct. Dit systeem scheelt u nog meer administratie dus!

Bestel uw systeem via de website van dit bedrijf

Weet u al welk tijdsregistratiesysteem u gaat kopen? U bestelt het eenvoudig via de website van dit bedrijf. Ook ziet u hier een totaaloverzicht van alle systemen en software die zij aanbieden, wie weet slaagt u nog voor een ander soort software voor uw bedrijf. Wanneer u vragen heeft over de systemen, mag u ook altijd contact met hen opnemen. De contactgegevens vindt u ook via hun website.