Art Home
Image default
Zakelijke dienstverlening

De lockers die deze experten te koop hebben staan, zijn ideaal voor bedrijfskleding

Als u in een industriële sector werkt, wisselt u wellicht dagelijks tussen uw werkkleding en uw vrijetijdskleding. Het is dan zeer fijn om uw kleding op een veilige plaats op te kunnen bergen. De specialisten van Eurobox Continental hebben hier de ideale oplossing voor. Deze bekende onderneming uit Wijnegem biedt verschillende types metalen lockers te koop aan voor elke sector. U vindt vast en zeker wel iets dat past bij uw wensen en noden.

Kies voor de smartlockers voor extra veiligheid

Draagt u speciale kleding tijdens het werk ter bescherming? Dan is de kans groot dat die kleding wel iets waard is door de speciale materialen die hiervoor gebruikt worden. Ook uw gewone kleding en accessoires zijn waardevol. Deze specialisten uit Wijnegem begrijpen dan ook maar al te goed dat alles veilig opgeborgen moet worden. Ze creëerden daarom hun unieke smartlockers. Die zijn van absolute topkwaliteit en onmisbaar in uw bedrijf. Door gebruik te maken van gepersonaliseerde pasjes opent u uw eigen locker. Op die manier bent u zeker dat alleen bevoegde personen de lockerkasten kunnen openen. De lockers die zij te koop hebben staan met dit speciale systeem zijn bovendien beschikbaar in een metalen uitvoering, zodat ze extra beveiligd zijn tegen inbrekers en een lange tijd meegaan. Maakt u liever gebruik van uw eigen bedrijfspas, zodat u niet verschillende passen moet meenemen naar het werk? Dan maken deze experten de metalen lockers voor u op maat. U kan alvast inspiratie opdoen voor de afmetingen en afwerking door een kijkje te nemen in de showroom tussen de lockers die daar te koop staan.

Zeg vaarwel tegen losse sleutels

Waarom zou u nog rondlopen met een hele bos sleutels voor uw lockers als u eenvoudigweg de smartlockers met pasjes kunt gebruiken? Ga snel in gesprek met Eurobox Continental uit Wijnegem om uw wensen kenbaar te maken en samen komt u tot de ideale oplossing voor uw bedrijfskleding. Zo houdt u alles veilig weggeborgen doorheen de dag.

https://eurobox.be/lockerkast/