Art Home
Image default
Bedrijven

Ecologische kleding bij SOFlien in Antwerpen

Bij SOFlien kies je voor ecologische en eerlijke kleding in Antwerpen en omstreken. Omdat zij erin geloven dat duurzaam ook leuk kan zijn is deze concept store opgebouwd om vrouwen te overtuigen dat ze ook op een bewuste manier mooie kleding kunnen dragen. Bovendien hoeft duurzame mode niet duur te zijn.

Waarom kiezen voor ecologisch verantwoorde kleding?

Wil je een lage milieuimpact en toch een hoog draagcomfort? Kies dan voor de ecologische kleding die de merken in hun collectie hebben, die SOFlien, uit Essen, Antwerpen, aanbiedt. Door gebruik te maken van gerecycleerde materialen in de kleding, in onder andere katoen en linnen, zijn deze merken in staat om duurzame mode fijn te laten voelen wanneer je het draagt. Zo kan je genieten van jouw kleding en het gevoel dat ze je geven, zonder dat je jouw schuldig hoeft te voelen over hun impact op het milieu. Het gebruik van zuiveren, gezonde ingrediënten brengt de kwaliteit van deze ecologische kleding die verkocht wordt vanuit Antwerpen naar een nog hoger niveau.

Kom in tegen de consumptiemaatschappij

Deze conceptstore wilt de massaconsument duidelijk maken dat het overbodig is veel kleding te kopen met een snelle slijtage door de lage kwaliteit. Door het terugvinden van de essentie en enkel datgene te kopen dat je écht nodig hebt kom je in tegen deze consumptiemaatschappij. Bovendien vinden ze het belangrijk dat er een eerlijke prijs gehanteerd wordt. Dit zowel voor de consument die de kledingstukken kopen als voor de lonen van de personen die deze kleding maken.

Ontdek de nieuwe collecties

Elk seizoen komt er een nieuwe collectie vrij van ecologische kleding die je zowel in de fysieke winkel in Essen, Antwerpen als via de online shop kan bekijken. Wij zijn er zeker van dat jij bij SOFlien zal vinden wat je zoekt en je jou er ook nog eens goed in voelt. Kies er dus voor om eerlijk en bewust te shoppen en ontdek nu hun nieuwe zomercollectie.

https://soflien.com/