Art Home
Image default
Bedrijven

Kies voor een aangepaste formule bij deze winterdienst in Oost-Vlaanderen

Indien u op zoek bent naar een firma gespecialiseerd in het leveren van strooizout en het ruimen van sneeuw in Oost-Vlaanderen, moet u bij Winter Services zijn. Zoals de naam al verklapt, is dit een winterdienst die u kunt inschakelen in Oost-Vlaanderen tijdens de wintermaanden. Tussen 1 november en 31 maart zijn ze 24/7 bereikbaar voor u en staan ze zo snel mogelijk klaar in geval van winters noodweer.

Ontdek de mogelijkheden

Deze firma biedt u verschillende aangepaste formules aan, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften. Deze zijn namelijk niet voor iedereen hetzelfde. Zo kan het zijn dat u zout wilt laten strooien rond uw woning, maar het kan ook dat u uw bedrijfsterrein sneeuwvrij wilt hebben, of de parking van uw winkel. Voor zout strooien is er een vaste prijs, afhankelijk van de oppervlakte, de ligging en hoe gemakkelijk de locatie te bereiken is voor deze winterdienst in Oost-Vlaanderen. Bij sneeuwruimen maken ze dan weer gebruik van een uurtarief, want de hoeveelheid sneeuw die geruimd moet worden bepaalt in dit geval ook de hoeveelheid werk. U kunt ook kiezen voor een abonnement waarbij er zowel strooizout wordt geleverd als sneeuw wordt geruimd op uw locatie in Oost-Vlaanderen of elders in de regio. In dit geval betaalt u een vaste maandelijkse prijs, die opnieuw afhangt van de oppervlakte, ligging en toegang tot uw locatie. Bovendien krijgt u in dit geval prioriteit bij interventies en zal Winter Services eerst bij u langskomen in geval van winterse buien en gladheid. U kunt ook afspreken op welk tijdstip u het werk afgerond wilt hebben, zodat uw locatie tijdig bereikbaar is voor personeel, klanten en leveranciers.

Neem snel contact met hen op

 Heeft u nog vragen over de diensten van deze winterdienst in Oost-Vlaanderen of wilt u een voorraad strooizout laten leveren? Dan kunt u steeds contact opnemen met dit bedrijf en ze helpen u maar al te graag verder. U kunt ook een offerte opvragen zodat u een beter beeld hebt van de eventuele kosten.