Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek de magie van de ballonvaart in Oost-Vlaanderen

Wie naar een onvergetelijke, fantastische activiteit op zoek is, moet zeker eens een ballonvaart door Oost-Vlaanderen overwegen. Met name de ochtend ballonvaart is een echte aanrader. De allerbeste ballonvaarten vindt u bij de specialist Madou, met ruim 43 jaar ervaring in de sector. Hier vindt u de beste service, wordt u van a tot z ontzorgd en betaalt u bovendien de scherpste tarieven. De experts helpen u met het vinden van de beste routes voor uw ochtend ballonvaart  door Oost-Vlaanderen. Overigens hoeft u zich niet te beperken tot Oost-Vlaanderen. U kunt ook elders in het land vliegen. De ballonvaart door Oost-Vlaanderen is voor zowel bedrijven, organisaties als particulieren geschikt.

Ballonvluchten voor iedereen

Met een traditionele ballonvlucht bent u ruim een uur onderweg. Genieten van aanvullende services? Kies voor het VIP-ballonvaart pakket. Door meerdere ballonnen uit de vloot in te zetten, kan de luchtballonspecialist liefst 120 man tegelijkertijd de lucht inbrengen. Ideaal voor grote groepen. Elke ballonmand is voorzien van handige schuifdeuren die ook voor mindervaliden geschikt zijn. Zo kan iedereen mee de lucht in. Geniet van de service van de modernste, meest luxe ballonvloot van België. U maakt uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen met een traditioneel familiebedrijf vol gepassioneerde ballonvaarders en -specialisten. Met uitzondering van enkele wettelijke no-fly zones, kunt u overal in het land de lucht in. Kies voor een unieke ochtend ballonvaart en ontdek het platteland, de stad, de kust – of waar u ook maar wilt vliegen.

Kies voor deze service voor elke gelegenheid

U kunt voor elke gelegenheid de lucht in. De ballonvaart in Oost-Vlaanderen is geschikt voor jong en oud, voor grote groepen of gezellig met zijn tweetjes. Heerlijk romantisch met uw geliefde? Of neemt u de hele familie mee? Bent u een onvergetelijk bedrijfsuitje aan het plannen? Het kan allemaal. De ochtend ballonvaart van Madou zou iedereen minstens één keer mee moeten maken.

https://www.madou-ballonvaarten.be/ballonvaart/ochtend-ballonvaart.html