Art Home
Image default
Particuliere dienstverlening

Plan de keuring van jouw elektrische installatie in Limburg snel in

Is jouw huis of appartement ouder dan tien jaar en wil je je woning verkopen of verhuren? Dan dien je een energieprestatiecertificaat (EPC) te tonen aan de potentiële koper of huurder. Dit certificaat vertelt de koper of huurder hoe energiezuinig of -verspillend de woning is. Nepeba uit Genk is een energiedeskundige die een EPC-keuring mag uitvoeren. De deskundige controleert dan de kwaliteit van de ramen, de manier van verwarmen, vloer-, wand- en dakisolatie én het bouwjaar. Nadat al deze gegevens ingevuld zijn, worden de gegevens geanalyseerd. Vervolgens komt er een EPC-waarde uit die invloed heeft op de verhuur- of verkoopprijs van een pand. Naast het opstellen van dit EPC-dossier kun je bij dit bedrijf ook terecht voor hulp bij de keuring van de elektrische installatie in je huis in Limburg.

Een keuring van jouw stookolietank

Nepeba uit Genk is een expert op het gebied van EPB/EPC, energiebesparing, stookolie- en elektriciteitskeuring, veiligheidskeuring van jouw nieuwbouw of renovatie en ventilatieverslaggeving. Je kunt hier dus terecht voor hulp bij diverse keuringen, zoals de keuring van de elektrische installatie in jouw woning in Limburg of de keuring van jouw stookolietank. Als jij binnenkort een keuring hebt voor jouw stookolieketel of je mazouttank, helpen de experts van dit bedrijf jou met onderhoud, zodat jij gegarandeerd door de keuring komt. Dit vakkundige onderhoud bestaat uit onder andere het reinigen van de ketel, de controle van het waterpeil en het afstellen van de brander.

Maak een afspraak

Wil je hulp bij de keuring van jouw elektrische installatie in Limburg of zoek je een erkende technicus voor het uitvoeren van grondig onderhoud van jouw stookolietank? Voor deze diensten én voor het uitvoeren van een EPC-keuring schakel je de experts van dit bedrijf in. Zij helpen u graag als u vragen heeft. Neem voor meer informatie contact met ze op met behulp van de contactgegevens op hun website.

https://www.nepeba.be/