Art Home
Image default
Particuliere dienstverlening

Een spiegel met kader voor elk interieur

Zou een spiegel met kader niet misstaan in uw woning? Dan zit u goed bij de professionals van Quadro, gevestigd in Aarschot. Zij hebben een breed assortiment beschikbaar om te voldoen aan al uw wensen qua spiegels, kaders, ophangsystemen en meer. Elke stijl en elk formaat is mogelijk bij hen. Misschien wilt u graag de ruimte optisch groter maken? Of wilt u de kamer graag een landelijke toets geven en de ruimte wat sfeervoller maken? Dan biedt een spiegel met kader de ideale oplossing. Hieronder ontdekt u alvast meer over de toepassingen van het kunstzinnige item.   

Ga voor een frame op maat van al uw wensen

Bij Quadro in Aarschot, een professionele zaak met een eigen atelier, kunt u terecht voor een prachtige spiegel met kader. Ambachtelijk handwerk en de allernieuwste machines dragen bij tot de kwaliteit van spiegels met kader. Behalve de gebruikelijke standaardmaten kan er ook gekozen worden voor frames op maat. Zo bent u zeker dat de spiegel helemaal past bij uw wensen. Bovendien krijgt u bij hen een staal mee om te checken of de gekozen kader past bij de rest van het interieur. Het is duidelijk, bij dit bedrijf rekent u op professioneel advies, een uitgebreide kennis van het vak en een klantgerichte aanpak.   

Vraag gerust om meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een spiegel met kader op maat? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers. Het team van Quadro staat voor u klaar met een antwoord op al uw vragen. Gebruik het contactformulier op de website of bel ze even op wanneer het u past. Zij nemen zo snel mogelijk opnieuw contact op met u. Ook voor andere producten om te plaatsen in uw interieur zit u goed bij hen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende ophangsystemen, restauraties, inlijstingen en dergelijke. 

https://www.quadro.be/