Art Home
Image default
Aanbiedingen

Deze soorten ongedierte vind je in huis

 

Ongedierte, iedereen heeft er wel een keer mee te maken. Ongedierte vind je niet alleen buiten, maar ongedierte in huis komt ook regelmatig voor. Door de kleinste openingen komt ongedierte je huis al binnen. Heb je last van ongedierte in huis? Dan moet je wel weten welk soort ongedierte het is als je het wilt bestrijden. Tegen deze soorten ongedierte in huis worden de meeste bestrijdingsmiddelen gebruikt.

Muizen

Muizen mogen zeker niet ontbreken in deze lijst van ongedierte in huis. Muizen houden zich schuil op lastig te bereiken plekken. Je kunt ze proberen te bestrijden met gif of te vangen met vallen.

Ratten

Zelfs ratten komen via de kleinste openingen je huis binnen. Ratten knagen aan alles wat los en vast zit. Omdat ze ook ziektes overbrengen, is het belangrijk om ze zo snel mogelijk te bestrijden.

Mieren

Met dit ongedierte in huis heb je waarschijnlijk ieder jaar te maken. Vooral in het voorjaar en in de zomer kom je mieren tegen. Als je mieren niet snel bestrijdt, heb je in no-time honderden mieren in huis die op zoek zijn naar voedsel.

Vliegen

Nog zo’n soort ongedierte in huis waar iedereen wel last van heeft. In tegenstelling tot mieren kom je vliegen het hele jaar door tegen. Plaats horren voor deuren en ramen om ze buiten te houden.

Wespen

Een stuk irritanter ongedierte in huis dan mieren en vliegen zijn wespen. Wespen kunnen namelijk pijnlijk steken. Als je wespen in huis hebt, dan zit er waarschijnlijk ergens een wespennest dat je moet bestrijden.

Kakkerlakken

Misschien wel het meest smerige ongedierte in huis dat je kunt hebben. Kakkerlakken vind je met name in vochtige, warme ruimtes. Kakkerlakken zijn niet goed voor je gezondheid, dus zorg dat je zo snel mogelijk van ze af komt.

Houtworm

Dit soort ongedierte in huis brengt veel schade toe. Kleine gaatjes in houdt is een kenmerk van hun aanwezigheid. Als je last hebt van houtworm in hout, schakel dan snel een ongediertebestrijder in om verder schade aan hout te voorkomen.

Bedwantsen

Bedwantsen is ook ongedierte in huis dat je niet wilt hebben. Bedwantsen komen ‘s nachts tevoorschijn en kruipen op je om zich te voeden met bloed. Zie je bloedvlekjes in bed of heb je last van rode, jeukende bultjes, dan heb je waarschijnlijk last van bedwantsen.

Vlooien

Als je honden of katten in huis hebt, dan is de kans groter dat je last van vlooien als ongedierte in huis krijgt. Je ziet vlooien niet met het blote oog, maar als je huisdier hevig aan het krabben is dan heb je zeker vlooien in huis. Behandel je huisdieren en bestrijd de vlooien zo snel mogelijk.

Zilvervisjes

Heb je dit soort ongedierte in huis ontdekt? Via de kleinste kieren en gaten komen ze je woning al binnen. Omdat ze klein en snel zijn, krijg je ze niet gemakkelijk te pakken.

https://www.ongediertebestrijden.com/