Art Home
Image default
Aanbiedingen

Balkonscherm? Verfraai je woning

Een balkonscherm is vooral bedoeld om wat meer privacy op je balkon te realiseren. Veel mensen voelen zich bezwaard om op hun balkon te zitten terwijl de buren pontificaal mee kunnen gluren. Een dergelijk scherm is daarom de ideale oplossing. Daarbij houdt het de zon tegen en zorgt het (dus) voor wat meer schaduw en verkoeling. Balkonschermen worden daarnaast als windscherm gebruikt. Ze zijn in meerdere kleuren, materialen en afmetingen verkrijgbaar. Te denken valt bijvoorbeeld aan een scherm met een kleurrijke opdruk, of juist een strak effen scherm. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos en bovendien zijn er dus meerdere toepassingen mogelijk. Ben je dus op zoek naar een bij jouw balkon passend scherm, dan is er altijd een perfecte oplossing te vinden. 

Een glazen scherm

Een steeds populairder wordend balkonscherm is een privacyscherm van glas. Een dergelijk scherm heeft een rustige uitstraling en wordt regelmatig ook als windscherm gebruikt. Een glazen scherm is momenteel vooral gewild in de luxe renovatie. Het scherm wordt veelal uitgerust met een coatinglaag zodat vuil eenvoudig kan worden verwijderd. Dit zorgt er ook voor dat een glazen balkonscherm weinig onderhoud vergt. De coatinglaag bestaat uit stoffen die op een natuurlijke manier afbreken. Het is prima mogelijk om zelf een nieuwe laag aan te brengen. Een ander voordeel van een glazen scherm is dat het nooit overgeschilderd hoeft te worden. Geen wonder dus, dat dit scherm steeds meer aan populariteit wint. 

Een robuust balkonscherm 

Een wat robuustere oplossing dan het glazen scherm, is het balkonscherm Type Massive. Dit scherm biedt een eenvoudige en praktische manier van scheiden van balkons. Het scherm bestaat uit een stevige plaat van 8 tot 12 mm dik, die weinig onderhoud nodig heeft. Je kunt zelf een kleur naar keuze en smaak selecteren en het Type Massive scherm kan op maat voor je worden geassembleerd. We monteren dit scherm met materialen van roestvrij staal. Als je echter wat handiger bent, kun je dit ook zelf doen. Dit type balkonscherm wordt vooral ingezet voor privacy-doeleinden. 

Een luxe privacyscherm

Als je wat meer privacy wenst, uit de wind wil zitten en ook esthetisch iets moois op je balkon wilt, dan is een Privacyscherm Deluxe wat voor jou. Dit scherm wordt geleverd in effen kunststof variant, maar ook in andere kleuren en materialen. Je kunt hierin variëren, zodat het scherm helemaal aansluit op je wensen en het karakter van je woning. Een dergelijk, luxe balkonscherm heeft dus ook een esthetische functie. In zijn algemeenheid wordt dit scherm opgeleverd met strakke, aluminium profielen. Je kunt daarbij variëren in kleur en vulling (bijvoorbeeld glas of effen platen). Met name glas zorgt voor een strakke uitstraling en is bovendien leverbaar in meerdere uitvoeringen. 

Ervaring

We hebben al jarenlang ervaring met het adviseren, ontwerpen, produceren en plaatsen van alle denkbare balkonschermen. We mogen daarbij zowel bedrijven als particulieren tot onze klanten rekenen. We gaan daarbij altijd voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ben je dus op zoek naar een multifunctioneel scherm voor op je balkon? Neem dan snel contact met ons op!