Art Home
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deskundig en betrouwbaar personeel voor ongediertebestrijding en onderhoud

Ongedierte kan overal voorkomen; wanneer er bijvoorbeeld etensresten achtergelaten worden of wanneer er een vuilniszak vergeten wordt. In een groot bedrijf is het lastig om alles constant schoon te houden. Daarom is het zeer belangrijk om regelmatig een inspectie voor ongedierte uit te voeren. Valor Services Group kunnen snel een inspectie uitvoeren en eventueel ook de ongediertebestrijding doen. Hier lees je doe dit in zijn werk gaat.

De eerste tekenen van ongedierte

Ongedierte komen vaak voor in vochtige ruimtes. Ook vuilnis of etensresten kunnen snel plaagdieren aantrekken. Het is dus belangrijk om vuilnis en etensresten zo snel mogelijk op te ruimen. Wanneer er echter toch ongedierte gesignaleerd wordt in het bedrijf, kun je snel een bestrijdingsdienst inschakelen. Bij Valor Services Group kan er snel een specialist langskomen voor een grondige inspectie. Bij deze inspectie zal er gekeken worden welke soort plaagdieren er aanwezig zijn en hoe deze het beste bestrijdt kunnen worden. De specialisten kunnen bijvoorbeeld kakkerlakken, muizen, vogels, wespen, muggen en vlooien bestrijden.

Het uitvoeren van de ongediertebestrijding

Voor iedere situatie wordt er een persoonlijk plan voor ongediertebestrijding opgezet. Hierbij wordt er gekeken welk soort ongedierte aanwezig is, waar deze aanwezig zijn en hoe deze het beste bestreden kunnen worden. Specialisten zullen dan zo snel mogelijk aan de slag gaan met de bestrijding. Dit gebeurt volgens de HACCP-normen. Hierdoor is deze bestrijding ook geschikt voor voedsel- of horecabedrijven.

Onderhouden en reinigen van dampkappen

Naast ongedierte zullen voedsel- of horecabedrijven ook rekening moeten houden met de veiligheid in de keuken. Het reinigen van dampkappen, fornuizen en koelcellen is hierbij ook erg belangrijk. Bij het reinigen van dampkappen worden er bijvoorbeeld vetresten verwijderd waardoor de kans op brand een stuk kleiner wordt. Bij Valor Services Group kun je verschillende diensten inschakelen voor het schoonmaken en onderhouden van jouw bedrijf. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met jouw specifieke situatie. Wil je meer weten over het reinigen van dampkappen of over ongediertebestrijding? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf!