Art Home
Image default
Sport

Wat is een crossfit rack?

Een crossfit rack vormt de ideale basis voor een groot aantal crossfit workouts. Crossfit is een intensieve training waarbij atletiek, gymnastiek, en gewichtheffen worden gecombineerd tot één trainingsvorm. Functionele oefeningen worden tijdens een crossfit workout zo snel en zo vaak mogelijk uitgevoerd. Het kweken van spieren is hierbij niet het hoofddoel, dat is fit worden én blijven. Natuurlijk kunt u met crossfit wel spiermassa bijmaken in combinatie met een gezonde levensstijl en een grote dosis toewijding. In samenstelling met andere fitnessmaterialen, zoals een halterstang en schijven, kunt u vele soorten oefeningen bedenken die geschikt zijn voor een crossfit rack. Kortom, een crossfit rack is een functioneel en essentieel onderdeel van de crossfit-routine.

Allerlei soorten oefeningen met twee soorten crossfit racks

Bij Fitribution vindt u twee soorten crossfit racks in het assortiment. De Crossfit Pull Up Bar en een Half Rack hebben als overeenkomst dat ze beiden compact zijn en daarom uitermate geschikt voor de sportfanaat die thuis wil sporten. Met de Crossfit Pull Up Bar kunt u bijvoorbeeld workouts doen met knee raises, pull ups, chin ups, toes-to-bar en leg raises. Hierbij traint u verschillende spiergroepen en ze zijn daarom erg effectief. Met een Half Rack kunt u workouts doen met bijvoorbeeld bench press, squats en rows. Natuurlijk zijn er nog vele andere oefeningen te bedenken, met alle accessoires in het Fitribution assortiment kunt u uw crossfit rack naar eigen wens aanvullen.

Fitribution als partner in kwalitatieve fitness accessoires

Een goede prijs voor uw fitness materialen is natuurlijk erg belangrijk. Kwaliteit is echter nog belangrijker, u moet er toch niet aan denken dat uw crossfit rack niet naar behoren werkt en u zich blesseert. Bij Fitribution staat daarom kwaliteit bovenaan. Als u bij deze leverancier van fitnessaccessoires uw workout-spullen koopt, weet u zeker dat u de beste kwaliteit krijgt die er te vinden is. Naast een crossfit rack vindt u hier ook andere fitness accessoires. Denkt u bijvoorbeeld aan dumbells, halters, schijven, halterstangen, sluiters, rekken, banken, kabelaccessoires, en rigs. Vooral een crossfit rig en crossfit racks zijn de ultieme crossfit combinatie. U kunt alles personaliseren en aanpassen aan uw beschikbare ruimte.

https://www.fitribution.com/nl