Art Home
Image default
Sport

Olympische gewichten kopen doet u bij deze expert

Maak kennis met Fitribution. Als fitnessgroothandel zijn ze geliefd over heel België en bereiken ze met hun producten een groot publiek. Er is geen fysieke winkel, maar bestellingen kunnen wel afgehaald worden in hun magazijn te Wommelgem. Het doel van Fitribution is om mensen meer aan het sporten te zetten en zo tot een actieve(re) levensstijl te komen. Zowel beginners als professionals raden ze daarom aan om olympische gewichten te kopen. Waarom? Lees snel verder!

Geen olympische gewichten zonder een halterstang

U kunt niks fout doen als u beslist om olympische gewichten te kopen. Ze zijn geschikt voor elk niveau en hebben een lage moeilijkheidsgraad. Om ze te kunnen gebruiken, dient u ook te beschikken over een halterstang. Dit is een ijzeren, licht gebogen staaf met speciale antislipgrepen waarop u diverse gewichten kunt bevestigen. Op dergelijke staaf passen olympische gewichten van alle diktes, en het is daarom een must om aan te kopen. Deze set is ideaal wanneer u het volledige bovenlichaam wenst te trainen. Afhankelijk van de oefeningen die u uitvoert, traint u zowel buik-, rug-, borst- en armspieren.

Eén adres voor al uw fitnessmateriaal

Naast olympische gewichten kunt u nog heel wat meer accessoires kopen bij deze professional. Wat dacht u van een step of dumbbells? Een step is perfect voor het trainen van uw beenspieren en wordt voornamelijk gebruikt bij aerobics. Op het internet vindt u ontelbaar veel oefeningen die geschikt zijn voor op de step. Voor advies kunt u ook steeds terecht  bij de medewerkers van Fitribution. Zij kunnen u precies vertellen hoe het toestel gebruikt moet worden. Dumbbells zijn op hun beurt dan weer ideaal voor al wie zijn armspieren wil trainen. Ze zijn als het ware het kleine broertje van de olympische gewichten.

Maak gebruik van de ruilservice

Heeft u zin om een nieuwe sport uit te proberen maar vindt u het zonde van het geld als het toch niet uw ding blijkt te zijn? Fitribution biedt met hun ruilplan de ideale oplossing aan. Dit houdt in dat u als klant fitnessmateriaal dat u niet meer gebruikt kunt inruilen voor een ander toestel of accessoire. Neem contact met hen op en ontdek alle mogelijkheden!

https://www.fitribution.com/nl/