Art Home
Image default
Sport

Gebruik Fox beetmelders als u gaat nachtvissen

Bij het nachtvissen kunnen Fox beetmelders een heel handig hulpmiddel zijn. Natuurlijk zijn er dobbers verkrijgbaar met een lampje, zodat u ook in het donker kunt zien of u beet heeft. Maar met Fox beetmelders maakt u het zich nog een stukje gemakkelijker. De Fox beetmelder geeft namelijk een duidelijk audiosignaal als de dobber van uw lijn onder water verdwijnt. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een beet mist, en u hoeft ook niet met sterke lampen te werken om uw dobbers in de gaten te kunnen houden in het donker. Dit maakt het nachtvissen nog spannender.

Maak het u gemakkelijk met een degelijke sportvisuitrusting

Sportvissen wordt een stuk leuker als u de juiste spullen kunt gebruiken. Fox hengelsport artikelen zijn dan ook een echte aanrader. Met de Fox hengelsport accessoires haalt u niet alleen kwaliteit in huis, u betaalt er ook nog een zeer aantrekkelijke prijs voor. Het Fox hengelsport assortiment bevat alles wat u nodig heeft om uw hobby met veel plezier te kunnen uitoefenen. Het assortiment omvat uiteraard hengels maar ook bagagemateriaal, kleding en zelfs boten.

De handigste attributen voor de sportvisser koopt u online

Fox beetmelders zijn onder andere online verkrijgbaar bij Eurotackle. Dit bedrijf heeft een zeer ruim assortiment hengelsport artikelen voor de enthousiaste sportvisser. U kunt online shoppen, maar er zijn ook meerdere fysieke winkels in Nederland. Deskundig advies krijgt u in de winkel of via de klantenservice als u online uw bestelling plaatst. Bij online bestellingen betaalt u geen verzendkosten als u voor minimaal 75 euro bestelt. U vindt hier niet alleen het assortiment van Fox, maar ook van tal van andere bekende merken hengelsportartikelen. U heeft de door u bestelde producten doorgaans binnen één tot twee werkdagen in huis. Ruilen of retourneren is bij online bestellingen uiteraard altijd mogelijk.