Art Home
Image default
Woning en Tuin

Elektrisch installatiemateriaal & verlichting aan de scherpste prijs bij Gigatek

Elektrisch installatiemateriaal & verlichting aan de scherpste prijzen bij Gigatek

Bent u op zoek naar professioneel elektrisch installatiemateriaal, verlichting of hernieuwbare energieproducten? Kijk dan eens op gigatek.be!

Gigatek heeft alles wat u nodig heeft, van bekende merken zoals Delta Light, Modular, Flos, Vibia, Bega, Stéphane Davidts, TAL, Osram, Sylvania, Philips, Wever & Ducré.

Het beste is dat u bij Gigatek geen verzendkosten betaalt als u een bestelling plaatst vanaf €30. Bovendien levert Gigatek binnen de 24u als u uw bestelling voor 16u plaatst.

Kortom, als u op zoek bent naar kwaliteitsvolle elektrisch installatiemateriaal, verlichting of hernieuwbare energieproducten, dan is Gigatek de webshop die je nodig hebt.

 

Domotica bij Gigatek

Domotica is een verzamelnaam voor technologie die het mogelijk maakt om apparaten in een huis of gebouw aan te sturen en te bedienen. Het is een combinatie van hardware en software die het mogelijk maakt om deze apparaten te controleren en te monitoren met behulp van een centraal systeem.

Met domotica kunnen gebruikers alle soorten apparatuur in hun huis of gebouw bedienen, waaronder verlichting, verwarming, luchtbehandeling, beveiliging, audio- en videoapparatuur en meer. Gebruikers kunnen ook de stroomverbruik van deze apparaten monitoren en beheren, waardoor ze hun energieverbruik en energiekosten kunnen verminderen.

Naast het bedienen van apparaten kan domotica ook worden gebruikt om geautomatiseerde taken te controleren. Dit omvat het programmeren van apparaten om op bepaalde tijden aan te gaan of uit te gaan, of om op bepaalde voorwaarden te reageren, zoals het verlichten van een kamer als iemand de deur opent.

Domotica kan ook worden gebruikt om een gebouw te beveiligen. Het systeem kan worden geprogrammeerd om bepaalde personen toegang te geven tot specifieke delen van het gebouw of om bepaalde apparaten te activeren of te deactiveren.

Kortom, domotica is een innovatieve technologie die gebruikers kan helpen bij het bedienen van apparaten, het monitoren van stroomverbruik en het beveiligen van gebouwen. Het is een veelzijdige technologie die veel nuttige toepassingen heeft en die steeds populairder wordt.

Nog op zoek naar een domotica systeem van Carlo Gavazzi, Niko Home Control of Logo Siemens? Ook daarvoor kun je bij Gigatek terecht.

 

Schakelmateriaal

Schakelmateriaal is materiaal dat wordt gebruikt voor het bedienen, beheren en controleren van elektrische apparaten. Dit materiaal kan bestaan uit stopcontacten, schakelaars, drukknoppen, detectoren en dimmers.

 

  • Stopcontacten zijn de punten waar stroom naartoe wordt geleid. Ze zijn meestal verbonden met een schakelaar die erop is aangesloten om de stroom aan of uit te zetten.
  • Schakelaars zijn mechanische apparaten waarmee elektrische stroom in een circuit kan worden gestuurd. Ze kunnen worden gebruikt om de stroom aan of uit te zetten, maar ook om verschillende stroomsterkten naar verschillende delen van een circuit te sturen.
  • Drukknoppen zijn een andere soort schakelaar die wordt gebruikt om elektrische stroom in een circuit te sturen. Ze worden meestal gebruikt om een klein circuit te controleren, zoals een licht of een motor.
  • Detectoren zijn elektronische sensoren die worden gebruikt om verschillende soorten signalen te detecteren. Ze worden meestal gebruikt om lichtsignalen, bewegingen, temperatuurveranderingen of andere variabelen te detecteren.
  • Dimmers zijn apparaten die worden gebruikt om de intensiteit van een lichtbron aan te passen. Ze worden meestal gebruikt om de verlichting in een ruimte te dimmen of te verhogen.

 

En ook voor deze materialen kun je 24/7 terecht op de webshop van Gigatek.