Art Home
Image default
Dienstverlening

Een urne die gemaakt is uit keramiek, koop je hier

Wil jij een dierbare begraven in de grond, maar lijkt een kist niet de gepaste optie voor jou? Dan is een goede oplossing hiervoor om een vergaanbare urne uit keramiek te kopen. Deze zijn volledig milieuvriendelijk, zodat je ook nog eens goed voor het milieu bezig bent. Daarnaast zijn de urnen van Kunstenboetiek ook simpelweg heel mooi. Het is een prachtig eerbetoon om je dierbare te begraven in een kunstwerk van deze onderneming.

Welke afbreekbare urnen kies jij?

Voor een biologische en volledig vergaanbare urne uit keramiek hoef je niet verder te zoeken dan Kunstenboetiek. De onderneming, geleid door de kunstenares Veerle Buytaert, heeft een atelier in Tielrode waar ware magie wordt gemaakt. Elke urne wordt immers gemaakt naar het persoonlijke verhaal van de overledene en is daardoor volledig uniek. De eigenschappen, hobby’s en karakter van de dierbare worden meegenomen in het beeldje op de urne of zelfs in de vorm van de urne zelf. Het is een zeer originele manier om iemand te herinneren en begraven. De urnen zijn zeer stevig en je kan ze dus evengoed in je huis zetten om de geliefde te eren. Wanneer je deze liever in de grond begraaft, zal deze na verloop van tijd volledig biologisch afbreken.

Een urne voor je dier kopen

Na een lang leven vol liefde is het op een bepaald moment tijd voor je huisdier om naar het hiernamaals te gaan. Ook hiervoor kan je een biologisch vergaanbare urne kopen. Deze dierenurnen vind je bij Kunstenboetiek en kan je eveneens online bestellen of op maat van je wensen laten maken. Online vind je alvast enkele modellen voor honden en katten.

Neem een kijkje tussen de eerdere werken

Als je graag een persoonlijk en uniek ontwerp laat maken, maar nog niet weet wat je juist wilt, kan je een kijkje nemen tussen de eerdere werken van deze kunstenares. Ze heeft immers al een heel aantal prachtige werken op haar naam staan. De ontwerpen zijn zeer uiteenlopend en geven je een goed beeld van de mogelijkheden. Voor vragen hierover is ze eveneens telefonisch bereikbaar.