Art Home
Image default
Dienstverlening

Maatwerk door een zwembadinstallateur uit het Waasland

Wilt u een zwembad laten plaatsen door ervaren vakmensen? Dan zit u goed bij STM Zwembaden uit Moerzeke, waar een zwembadinstallateur uit het Waasland u verder kan helpen. Deze mensen hebben een jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen, renoveren en onderhouden van zwembaden. Ook maatwerk behoort tot hun expertise, dus schakel hen zeker in als u op zoek bent naar een zwembad op maat.

Laat een zwembad op maat maken

U kunt uw droomzwembad volledig op maat laten maken door een zwembadinstallateur uit het Waasland. Dit kunnen ze voor elk type en model van zwembad voor u regelen. Wat uw voorkeuren en wensen ook zijn, deze vakmensen kunnen het met hun maatwerk allemaal voor u regelen. Enkele zaken die ze voor u op maat kunnen regelen zijn onder andere de afmetingen qua lengte, breedte, diepte of zelfs een zwembad in een L-vorm. Deze afmetingen kunnen tot op de millimeter nauwkeurig worden afgesteld. Ook de locatie van de trap in het zwembad kunt u volledig zelf kiezen, en ook een trap over de volledige lengte van het zwembad is een optie. Wilt u uw zwembad personaliseren met verlichting of unieke boordstenen? Het kan allemaal! Er zijn ook heel wat verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen voor uw zwembad, en u kunt zelfs gaan voor een zonneterras in uw zwembad. Als u volledig weet wat u wilt, kunt u bijvoorbeeld een monoblokzwembad laten installeren. Of een zwembad met tegenstroom als u wilt trainen.

Neem contact met hen op

Wat u ook wilt, dankzij het maatwerk van dit bedrijf kan het allemaal geregeld worden. Neem eenvoudig contact op via de website van STM Zwembaden uit het Waasland om een zwembadinstallateur in te schakelen. Ze vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en wat ze precies voor u kunnen betekenen bij de installatie of het aanpassen van uw zwembad.