Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Alleen maar plezier op uw zwemfeestje

Een zwemfeestje organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest als bij ’t Zwemkaffee. U wilt natuurlijk dat de kinderen zorgeloos genieten en spelen in de mooie baden. Gezond in beweging met al hun vriendjes zullen ze zich zeker amuseren. De heerlijke snacks en versnaperingen van de brasserie zorgen ervoor dat u vlakbij het zwembad ook lekker kunt eten. Zo hebben de kinderen alle tijd om zich volledig uit te leven in de vele baden en hoeft u geen andere locatie te regelen om te eten.

Een zwemfeestje volledig naar uw wensen

’t Zwemkaffee biedt verschillende varianten van een mogelijk zwemfeestje. Zo kunt u kiezen uit een Hotdog, Bicky, Frietjes & Curryworst of Pizza party. Hierbij kiest u altijd uit lekker eten in combinatie met een frisdrank en een ijsje of zakje chips. Tegen scherpe prijzen kunnen de kinderen dan heerlijk smullen tijdens of na zwemfeestje. Ook kunt u met grotere verenigingen langskomen om te eten en te zwemmen. De brasserie beschikt namelijk over een ruime eetruimte waarin u terecht kunt met grotere groepen. Natuurlijk is het altijd aangewezen om op voorhand te reserveren bij ’t Zwemkaffee. Het zwembad zelf moet u ook afzonderlijk contacteren.

Zwemmen en genieten op één plek

Bij goed weer biedt de ligweide de perfecte plek om even uit te rusten. Hebben ze tijdens het zwemmen toch al dorst of zin in een ijsje of zakje chips? De uitstekende samenwerking tussen het Stedelijk Zwembad van Geel en ’t Zwemkaffee zorgt ervoor dat dit geen probleem is. Ook kunt u in de brasserie niet alleen kiezen uit het kinderfeestmenu, maar zijn er vele verschillende gerechten en dranken te verkrijgen. Zo kunnen ze ook makkelijk inspelen op mogelijke allergieën of specifieke voedingswensen. U hoort het al: u kunt het zwemfeestje volledig naar uw eigen wensen omvormen. ’t Zwemkaffee hoort hierin heel graag hoe u het kinderfeestje liefst ziet verlopen. Dan staat de brasserie helemaal klaar om de jonge feestvierders eens goed in de watten te leggen!

https://www.tzwemkaffee.be