Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Zoekt u een goed bedrijf voor tentenverhuur in de provincie Antwerpen?

Als u zoekt naar een bedrijf dat aan tentenverhuur doet in de provincie Antwerpen doet u er goed aan om eens te kijken naar Springking. Dit bedrijf verhuurt tenten, maar ook meubilair voor in de tenten. Denk aan tafels en stoelen, maar ook aan een (dans)vloer en eventuele verwarming. Op die manier zit u er zelfs in de winter nog warmpjes bij. Kies bijvoorbeeld voor een partytent. In deze tent kunt u wel 75 gasten kwijt. Is uw gezelschap groter? Kies dan voor een pagodetent. Hier kunt u tot maximaal 150 gasten in kwijt. Als u wilt dat er genoeg zitplaatsen zijn voor iedereen, dan is het aan te raden om de dometent te kiezen. hierin kunt u tot wel 150 gasten een zitplaats geven

Ook spellenverhuur is mogelijk

Natuurlijk is naast tentenverhuur het ook mogelijk om spellen te huren, zodat uw feest- of familiedag nóg gezelliger wordt.  Wat dacht u van het spel megatwister? Daarmee speelt u het klassieke spel twister, maar dan op een speelveld van vijf bij vijf meter. De kleuren komen daarbij meer dan één keer voor. Kies een van de leuke spellen op de website van Springking en geniet van een (mid)dag vol gezelligheid en plezier!

Er is zelfs een springkasteel te huur

Hiernaast is er ook een springkasteel in verschillende thema’s te huur. Kies bijvoorbeeld een van de leuke dierenthema’s, of ga voor een prinsessenthema. Kinderen vinden het heerlijk om te klimmen en te ravotten, want op die manier kunnen ze hun energie goed kwijt. Ze spelen op het springkasteel met al hun vrienden en zijn tegelijkertijd actief bezig. Kies daarom uw favoriet uit de kastelen die te huur zijn en laat de medewerkers van Springking zo snel mogelijk iets weten. Vraag via de website van dit gezellige bedrijf gemakkelijk een offerte aan voor spelletjes, springkastelen of tentenverhuur in Antwerpen (de provincie).

 

https://springking.be/