Art Home
Image default
Dienstverlening

De perfecte gevel krijgt u met padoek gevelbekleding

Heeft u al eens overwogen uw gevel met padoek gevelbekleding af te werken? Padoek is absoluut een aanrader. Deze boom groeit in verschillende delen van de wereld. Verreweg de bekendste en in Europa meest gebruikte variant is de Afrikaanse padoek. Deze boom kan een hoogte van wel 30 meter bereiken en heeft een schors met een kenmerkende rode afscheiding. Het hout heeft een vurige roodoranje kleur, die na verloop van tijd op fraaie wijze verdonkert. Padoek is een zeer duurzaam en relatief onderhoudsarm hout, dat super geschikt is voor parketten en gevels. De beste gevelbekleding vindt u bij specialist en parketvloerproducent Q-Floor. Deze parketvloerproducent levert het beste padoek voor padoek gevelbekleding, maar ook andere soorten hout, zoals eiken voor de houten vloer en plinten.

Wat padoek gevelbekleding een aanrader maakt

Zoals gezegd, is padoek een bijzonder houttype. Het is duurzaam en heeft een unieke, rijke kleur. Bij bovenstaande parketvloerproducent wordt het bovendien gewonnen uit duurzame bebossing. De impact op het milieu is minimaal. U kunt de parketvloerproducent uw smaak, vraag of wens voorleggen en u wordt direct in de juiste richting begeleidt. De padoek gevelbekleding heeft de categorie FAS (‘First and Second’) en bezit duurzaamheidsklasse 1. Het gaat heerlijk lang mee, wordt voor u op maat gezaagd, persoonlijk bezorgd en geplaatst. Alle stappen van productie tot legging worden gebundeld, waardoor u altijd de scherpste prijs betaalt.

Geniet van een vloer van uitstekende kwaliteit

Het parket van parketvloerproducent q-floor.com is van uitstekende kwaliteit. Als het eenmaal ligt, kunt u er geruime tijd van genieten. Het beste parket en de beste padoek gevelbekleding zijn een feit. Ook kunt u terecht voor het beste eiken voor eiken houten fineer. Mocht u nog niet zeker weten welk houttype en/of welke kleur het best past bij uw woning, vraag dan vrijblijvend twee gratis kleurstalen aan. U wordt uitgebreid begeleid en op weg geholpen. Uw favoriete padoek gevelbekleding wordt voor u op maat geproduceerd.