Art Home
Image default
Dienstverlening

Bij deze tattooshop in Antwerpen kan je een tattoo door Pommeline laten zetten

Wil jij al heel lang een tattoo laten zetten door Pommeline in de tattooshop die zowel in Hasselt, Antwerpen als op andere locaties in Vlaanderen gelegen is? Dan is Cirusso Art de plek waar jij moet zijn. Hier verwelkomt Pommeline jou met plezier voor het zetten van tattoos in uiteen liggende stijlen. Of je nu een voorkeur hebt voor fijner werk of dat je meer houdt van opzichtige, realistische tattoos met allerlei patronen en kleuren, zij is in staat om elke stijl om te toveren tot een subliem eindresultaat waar je alleen maar van hebt durven dromen. Vraag eindelijk om dat wonderlijke dier of die fragiele bloem uit te laten werken en je bent verzekerd van een tattoo waar jij gelukkig mee bent.

Pommeline als jouw tattooartiest en haar gekende stijl

Cirusso Art verwelkomt Pommeline met regelmaat in hun tattooshop in onder andere Aalst, Hasselt en Antwerpen, waar zij dan jou als klant een uitzonderlijke tattoo kan geven in de stijl die jij graag ziet. Ze is gekend voor haar stijl van fineline, alsook het zetten van bloemen en mandala’s. Het is duidelijk een stijl die de vrouwelijkheid accentueert, die ze verfijnd en met de juiste handigheid prachtig aanbrengt op jouw lichaam. Ook op dieren geïnspireerde tattoos vullen haar portfolio sterk aan. Jouw tattoo laten zetten door haar is de juiste zet wanneer dit de zaken zijn die jou enorm aanspreken en wanneer je graag voor een hoogwaardig afgewerkt resultaat gaat. Bekijk op cirusso.com wanneer je een afspraak bij haar kunt maken of kies ervoor om je vertrouwen in handen te leggen van één van hun andere tattooartiesten. Stuk voor stuk zijn ze volwaardige tatoeëerders die goed zijn in hun werk.

Verras iemand met een cadeaubon voor deze tattooshop

Laat jij voor de eerste keer een tattoo zetten of heb je er al meerder een wil je dat de volgende gezet wordt door Pommeline? Ga dan naar deze tattooshop, gelegen in Aalst, Geraardsbergen, Hasselt, Antwerpen en Kortrijk om jouw volgende tattoo te laten plaatsen. Reken op secuur werk en goede informatie over de nazorg van jouw kunstwerk. Ken je iemand anders die je hier graag blij mee wilt maken? Dan kan je zelfs een cadeaubon van Cirusso Art geven! Een unieke tattoo in Hasselt of elders laten zetten doet u best hier!