Art Home
Image default
Dienstverlening

Uw partner in bouw- en betonwerken in Oudenaarde

Heeft u een bouwproject voor ogen en zoekt u nog naar een bouwwerkenspecialist in Oost-Vlaanderen? Vertrouw dan op het familiebedrijf Van Hauteghem Bouwwerken in Oudenaarde voor al uw bouw- en betonwerken. De ervaren vaklui weten raad met elke complexe bouwstijl en werken alles steeds tot in de puntjes af. Ze voeren allerlei soorten bouwprojecten uit zoals betonwerken, grondwerken, riolering en algemene bouwwerken. Dit doen ze zowel voor particuliere woningbouw als voor appartementsbouw en diverse andere grote renovatieprojecten. Al 35 jaar is dit bedrijf betonspecialist in de bouwsector, waardoor ze heel wat waardevolle connecties hebben opgebouwd. Ze rekenen dan ook steeds op de professionele ondersteuning van de beste vakmensen.

Laat uw betonwerken door een professional uitvoeren

Heeft u dringend nog een bouwfirma nodig om uw betonkelder te storten? Schakel dan de hulp in van Van Hauteghem Bouwwerken in Oudenaarde om uw project met betonwerken tot een goed einde te brengen. U kunt steeds zeker zijn van een mooie afwerking en een service op maat. Bovendien zetten ze met hun jarenlange ervaring steeds in op duurzame relaties met architecten en andere partners om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.  Deze persoonlijke aanpak resulteert in tevreden klanten. De specialisten werken dan ook erg snel, efficiënt en uiterst professioneel. Met hun ondersteuning worden uw bouwwerken in een mum van tijd afgerond. Daarbij moet u niet inboeten aan kwaliteit. Vertrouw op een positieve ervaring voor een uniek resultaat dat van A tot Z tot in de puntjes is afgewerkt.

Professionele metselwerken

Voor het storten van betonkelders en andere diverse constructies in gewapend beton zit u goed bij dit familiebedrijf. Al jaren voeren ze betonwerken uit in Oudenaarde en omstreken. De kennis en ervaring is doorgegeven van generatie op generatie, maar de positie binnen de bouwsector en de opgebouwde connecties bleven behouden. Vertrouw daarom uw bouwwerken toe aan Van Hauteghem Bouwwerken en daag hen uit om uw droomproject te realiseren.