Art Home
Image default
Banen en opleidingen

Bouw-en-Renovatie vacatures

Fuse engineering

Projectleider Restauratie van unieke projecten

Solliciteer als één van de eersten gent vast analogie, onbepaalde tijd voltijds

Deze middelgrote bouwonderneming erkend als tralie 6 aannemer voor zowel algemene bouwwerken als renovatie -en restauratiewerken is momenteel bezig met een sterke vooruitgang te de bouwsector. met nu 40 jaar ervaring en terwijl zo’n 50-tal werknemers zorgen zij voor een gespecialiseerde aanpak in al hun actieve projecten. dit dynamische nering is momenteel exclusief actief te belgië maar heeft zeker ambities om uit te breiden!

Om hun constante groei te kunnen opvolgen zijn zij nu op zoek naar een gedreven projectleider in de regio gent die houdt van autonomie en gaarne zijn schouders zet onder de verscheidene uitdagende projecten.

Taken

Als projectleider ben je eindverantwoordelijke voor de toegewezen bouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Je waarborgt een kwaliteitsvolle technische, administratieve en commerciële successie van deze projecten. Je werkt nauw gezamenlijk met de gevarixeberde afdelingen gedurende elk plan en overlegd met andere projectleiders om zo nieuwe inzichten te verstrekken profiel

Als projectleider ben je in het tegoed van een diploma master/bachelor bouwkunst of gelijkwaardig door ervaring je hebt ondergrens 4 jaar relevante werkervaring aanbod

Een brutojaarsalaris rond de 55. 000 euro, horig van jouw bekende en ervaring. wagen + tankkaart, waardoor je je in alle comfort kan verplaatsen over de belgische wegen. maaltijdcheques van 8 euro, een mooie aanvulling op je onbelast loon. een hospitalisatieverzekering, zo kan je anti een extra stootje! Een groepsverzekering van 3 % integraal door de werkgever gedragen. 30 vakantiedagen om even te vieren na het volbrengen van uitdagende projecten. een middelgroot onderneming waar oog voor bijzonderheid en open communicatie vaste waren zijn. zo ben je steeds nauw betrokken hierbinnen het onderneming! Door de nadruk te neerzetten op een grootst grondige tenuitvoerlegging kan je met trots je naam epistel tijdens ieder gerealiseerd ongelijkheid.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/bouw-en-renovatie.html