Art Home
Image default
Dienstverlening

Laat de opkuis van uw nieuwbouw aan deze experts over

De opkuis die bij een nieuwbouw komt kijken, wordt vaak zwaar onderschat. De maanden- of zelfs jarenlange werkzaamheden zorgen voor kilo’s stof, die bovendien in alle hoeken en spleten verzeild zijn geraakt. U kunt er uiteraard voor kiezen om het gebouw zelf onder handen nemen, maar u zult al snel merken dat de opkuis van een nieuwbouw of renovatie niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Zo is er bijvoorbeeld vaak een cementsluier aanwezig. Deze is niet gemakkelijk te verwijderen, zeker niet met particuliere schoonmaaktoestellen. Professionele bedrijven zoals A&S Cleaning uit Menen, hebben hiervoor een uitgebreid machinepark, waarmee ze ieder vuiltje wegkrijgen.

Een grondige reiniging voor een brandschoon resultaat

U heeft er misschien nooit bij stilgestaan, maar u hoeft de opkuis van uw nieuwbouw niet zelf te verzorgen. Net zoals er dakwerkers, elektriciens en loodgieters bestaan, bestaan er ook gespecialiseerde vakmensen die precies weten hoe ze een locatie op een vlotte en grondige manier moeten schoonmaken. Afhankelijk van de grootte van het pand, stuurt A&S Cleaning voldoende personen. Zij beperken zich trouwens niet alleen tot de standaardzaken zoals de vloeren, ramen en vensterbanken: ze gaan tot het uiterste. Zo worden bijvoorbeeld de ramen ook aan de buitenkant aan een grondige poetsbeurt onderworpen, net zoals de muren. Het is niet omdat het vuil niet onmiddellijk zichtbaar is, dat het er niet is. Dat weten deze experts maar al te goed. Wanneer u hen inschakelt voor de opbouw van uw nieuwbouw of na een renovatie, bent u verzekerd van een excellente service.

Schakel deze professionals in voor een grondige reiniging

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf A&S Cleaning doet, naast de opkuis van nieuwbouw en renovatie, nog heel wat meer. Zo kunt u hen ook inschakelen voor het reinigen van bijvoorbeeld zonnepanelen en veranda’s. Hiervoor maken ze gebruik van speciale technieken die geen schade aan de panelen of ramen aanbrengen. Ook oppervlaktes die nood hebben aan een dieptereiniging met hogedrukreiniger of stoomreiniger, zijn een klus voor dit schoonmaakbedrijf. Denk maar aan opritten of stenen muren die door uitlaatgassen en weerselementen een vuile laag hebben gekregen.

https://aenscleaning.be/