Art Home
Image default
Verbouwen

Laat vloerwerken over aan de vakman

Laat vloerwerken over aan de vakman

Het Belgische familiebedrijf Vloerwerken Danny Wouters heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van muurtegels, badkamers, natuursteen, chapewerken, tuinwerken, vloeren, opritten en terrassen. Het bedrijf staat bekend om zijn totaalprojecten voor zowel binnen als buiten het huis of bedrijf. Door het persoonlijke contact zijn de diensten van Danny Wouters overzichtelijker en goedkoper voor de klant. In dit stuk bespreken we drie van hun aangeboden diensten.

Vloeren

De vloerders van Danny Wouters zijn alle mogelijke technieken van het vloeren meester. Geen enkele ondergrond is voor hun een probleem. Ze werken nauw samen met fabrikanten en zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwe en beste producten voor uw vloer. Alle werkzaamheden die komen kijken bij het vloeren, voert de vloerder zelf uit. Zelfs het pur- en chapewerken geven zij niet uit handen. Hierdoor heeft u slechts 1 bedrijf nodig voor het totale plaatje.

Tegelwerken

Bij het plaatsen van wandtegels worden regelmatig fouten gemaakt. Het is een enorm secuur werkje dat je bij voorkeur door een ervaren tegelzetter moet laten uitvoeren. De vaklieden van Danny Wouters kennen de knepen van het vak en zorgen er voor dat tegelwanden volledig waterdicht zijn voordat de tegels worden geplaatst. Zowel in keukens als badkamers zorgen ze ervoor dat het resultaat van het tegelwerken strak en volledig naar uw wens zal zijn.

Chapewerken

Chape is de onderlaag waarop vloerbedekking zoals tegels, laminaat of parket geplaatst kan worden. Het is daarom belangrijk dat de chape op een stevige draagvloer geplaatst wordt. Ook kan men een chape gebruiken om de vloerbelasting op bijvoorbeeld een verwarmingsvloer te verdelen. Omdat een chape uw vloer het liefst zo lang mogelijk moet kunnen dragen, is het slim om te kiezen voor een bedrijf dat chapewerken als expertise heeft. Danny Wouters biedt een totaalpakket op het gebied van chapewerken tot de uitvoering van klinker-, tegel- en vloerwerken. Kijk voor meer info over de diensten van Vloer en Tegelwerken Danny Wouters op vloerwerkenwouters.be

https://vloerwerkenwouters.be/