Art Home
Image default
Dienstverlening

Een tuinontwerp waar u van droomt bij deze specialist uit Vlaams-Brabant

Iedereen heeft wel een bepaalde droomtuin: een klein gezellig tuintje met veel plantjes, bloemen en struiken, of een reusachtige tuin met een vijver, een bruggetje en uitgestrekte grasvelden. Wat als er een firma bestaat die uw wensen kan volbrengen? Viridee, uit Hoeilaart, in Vlaams-Brabant is gespecialiseerd in alles wat met tuinen te maken heeft en zorgt telkens weer voor een tuinontwerp waar u als klant van droomt. Hun bedrijf werd al in 1991 opgericht en bestaat enkel uit mensen die een voorliefde hebben voor de natuur en voor prachtige tuinen. Ontdek de mogelijkheden.

Ga voor uw droomontwerp

Wilt u genieten met een boek in uw tuin die volledig volgens uw wensen werd aangelegd? Dan is er maar één optie: een tuinontwerp laten maken door Viridee uit Hoeilaat, in Vlaams-Brabant. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en komen met een ontwerp dat perfect aansluit bij waar u van droomt. Naast het tuinontwerp nemen deze specialisten uit Vlaams-Brabant ook de aanleg voor hun rekening. Ze zorgen voor het aanplanten van groen, het uitvoeren van grondwerken, het plaatsen van verhardingen, rioleringen en afsluitingen. Ten slotte zorgen ze zelfs dat uw tuin altijd mooi onderhouden blijft. U wilt immers toch zo lang mogelijk kunnen genieten van uw stukje natuur? Hiervoor maken ze enkel gebruik van het gereedschap en duurzame, effectieve producten. Ze geven bovendien ook graag tips zodat u zelf ook beter uw tuin kunt onderhouden.

Geniet binnen de kortste keren van uw droomtuin

Kunt u niet wachten om te genieten in de tuin van uw dromen? Wacht dan niet te lang met Viridee te contacteren. Hun experts uit Vlaams-Brabant luisteren met plezier naar uw wensen en komen met een tuinontwerp op de proppen waar u versteld van zult staan. Ook voor vragen of tips staan ze voor u klaar met persoonlijk advies op maat.

https://www.viridee.be/