Art Home
Image default
Bloemen

Deze groothandel in tuinzaden heeft ook bijenmengsels voor u

Bent u op zoek naar een bijenmengsel met hoge kwaliteit zaden om een bloemenveld te zaaien in uw tuin of elders? Wij raden u aan voor de hoogstaande producten van Global Green Seeds te kiezen. Deze groothandel in tuinzaden is gelegen in Kasterlee en speelt in op het actuele thema van de nood aan bloemen. Het is een algemeen geweten dat we bijen nodig hebben voor ons ecosysteem en biodiversiteit. Zonder hun bestuiving zullen plantensoorten verdwijnen en daalt de opbrengst en de oogst in de landbouwsector. Denk maar aan gewassen zoals maïs of fruitbomen. De populatie van bestuivende insecten daalt steeds meer, waardoor het cruciaal is ervoor te zorgen dat dit terug omgedraaid wordt in een stijgende lijn. Door een bloemenweide aan te leggen met wildbloemen die bijen, vlinders en andere bestuivende insecten aantrekt, draagt u hieraan bij.

De voordelen van een bloemenveld met een aantrekking op bijen

Het bijenmengsel dat u bij deze groothandel in tuinzaden kan bestellen is secuur samengesteld met een maximum aan soorten bloemen die een sterke aantrekkingskracht uitoefenen op bijen en andere insecten en hierdoor bijdragen aan een groeiende populatie. Global Green Seeds importeert hun bloemzaden ongemengd, waardoor ze zelf de volledige controle hebben over het mengen van de zaden. Zo bent u steeds verzekerd van hoogstaande kwaliteit, een hoge kiemwaarde, hun zuiverheid en het jaar van de oogst. Hun bijenmengsel kan ingezaaid worden op elke bodemsoort en heeft een grote diversiteit aan kiemers, zodat u een gevarieerd bloemenveld krijgt waar voornamelijk bijen, maar ook andere insectensoorten vrolijk in kunnen rondfladderen.

Zet u in voor de bijen

Bestel uw bijenmengsel bij deze groothandel in tuinzaden en maak uw tuin tot een ware bij-oase in Kasterlee of elders in deze omgeving. Vertrouw op kwaliteit en zie binnenkort uw bloemen uitschieten. Ga voor een mini bloemenveldje wanneer u een kleine tuin heeft en koop een zakje van 100 gram of vul een groter oppervlak met bloemen voor bijen met een bijenmengsel van 500 gram of 1 kilogram.