Art Home
Image default
Groothandel

Voor een geschenkverpakking op maat, moet u bij deze specialist zijn

Een cadeau is niet compleet zonder een verpakking. Een geschenkverpakking op maat is natuurlijk nóg beter! Maar waar vindt u die? Wij hebben het antwoord voor u, en verwijzen u graag door naar de groothandel van E.J. Impex. Zij zijn werkelijk experts op het vlak van cadeauverpakkingen. Ze bieden dan ook een zeer ruim aanbod aan. U vindt in hun webshop verschillende soorten verpakkingen, vervaardigd uit diverse materialen. Als u hier uw gading niet vindt, wordt het zeer moeilijk om hem elders wel te vinden. We laten u graag kennismaken met hun assortiment. Misschien haalt u er wel inspiratie uit wanneer u op zoek bent naar een geschenkverpakking op maat.

Ruim aanbod aan diverse soorten verpakkingen

Het is altijd leuk om cadeaus te verkopen, maar het is niet altijd even evident om ze op een aantrekkelijke manier uit te stallen in uw zaak. Een geschenkverpakking op maat van het product doet wonderen, en helpt de verkoop te bevorderen. E.J. Impex is de perfecte plek en partner voor onder meer giftshops, delicatessezaken, speciaalzaken en drankenhandels. Het zijn net op die plaatsen dat veel klanten op zoek gaan naar een geschikt geschenk. Ze mogen heel wat zaken tot hun vaste klantenbestand leveren, en daar zit de snelle service en hoge kwaliteit van hun producten vast voor iets tussen. U vindt bij hen onder meer rieten en zinken geschenkmanden, kartonnen dozen in allerlei vormen, houten bakjes, draagtassen, glaswerk, ijsemmers en meer! Omdat een verpakking natuurlijk niet compleet is zonder de juiste afwerking, bieden ze ook linten, folie en inpakpapier aan. Laat uw verbeelding de vrije loop en creëer schitterende cadeaus die uw klanten zullen bekoren.

Draag uw steentje bij aan het milieu met een herbruikbare verpakking

Bovenvermelde groothandel in verpakkingen hecht veel belang aan duurzaamheid. In de huidige wegwerpmaatschappij proberen ze een verschil te maken door zo veel mogelijk herbruikbare producten te ontwerpen en aan te bieden. Op die manier kunnen deze ontelbaar veel keren hergebruikt worden, wat zorgt voor een kleinere afvalberg. Items zoals manden en koelemmers, vormen bovendien een extra cadeautje, dat achteraf voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Mooi meegenomen, als u het ons vraagt!

https://www.ejimpex.com/