Art Home
Image default
Bloemen

Een investering die het geld zeker waard is: openbare bebloeming

U zult er misschien niet direct een beeld bij hebben als u het woord ‘openbare bebloeming’ leest, maar het is zeker het overwegen waard voor ieder dorp of stad. Openbare bebloeming is de verzamelnaam voor groenvoorzieningen met bloemen die op bijvoorbeeld pleinen en voor belangrijke openbare gebouwen geplaatst worden. Echter ook bij festivals of in pretparken kan dit fenomeen een belangrijke rol spelen in het creëren van een prettige omgeving. Is er in uw park of uw gemeente nog geen sprake van een goede openbare groenvoorziening? Dan is het zeker tijd om daar verandering in te brengen door Monteflores uit Malle in te schakelen.

Uw bebloeming op uw manier

De specialisten van het bedrijf begrijpen als geen ander dat het niet makkelijk is om de uitstraling van uw gemeente of park uit handen te geven. Echter legt u het wel in heel deskundige handen, wanneer u ervoor kiest om Monteflores in te schakelen. U hoeft ook zeker niet bang te zijn dat u de controle verliest. Dit bedrijf staat immers voor een goede samenwerking. Alles wordt in overleg gedaan en u kunt zelf aangeven in welke mate u de aanleg en het onderhoud uit handen wilt geven. Wilt u er zelf geen omkijken meer naar hebben? Kies dan zeker voor de all-in service die het bedrijf biedt. Hiermee profiteert u van de hoge kwaliteit bloemen die het bedrijf zelf kweekt, in combinatie met de mooiste aanleg en gedegen onderhoud van het geheel. Zo kan iedereen in uw gemeente genieten van prachtige openbare bebloeming.

Kies de service die bij u past

Wilt u toch liever zelf het onderhoud van de openbare bebloeming in de hand houden? Dan kunt u er ook voor kiezen om enkel bloemenmanden voor in de gemeente af te nemen bij het bedrijf. Deze kunt u kopen of huren. De manden zijn bij uitstek geschikt voor het toepassen in de openbare ruimte. Vraag de specialisten naar de mogelijkheden.