Art Home
Image default
Dienstverlening

Een veilige verwijdering via deze erkende asbestverwijderaars

Woont u in een verouderd huis of appartement? Dan is de kans jammer genoeg reëel dat er zich asbest bevindt in uw vloer, dak of isolatie. Wilt u hiervan af? Dan neemt u het best niet zelf het heft in handen. Bij het afbreken van asbest kunnen er immers erg schadelijke stoffen vrijkomen. Om te voorkomen dat u in contact komt, laat het verwijderen dus het best over aan échte specialisten, zoals Asbitech. Deze erkende asbestverwijderaars uit Willebroek zorgen telkens voor grondige analyse en een veilige verwijdering. Ontdek hun werkwijze.

Een asbestverwijdering op maat

Als erkende asbestverwijderaars met de nodige certificaten is Asbitech toegestaan om zowel niet-hechtgebonden als hechtgebonden asbest te verwijderen. Daarvoor maken ze gebruik van verschillende professionele methodes. Welke methode het meest geschikt is, hangt af van de situatie. Deze wordt telkens geanalyseerd in samenspraak met een preventieadviseur-geneesheer en een preventieadviseur op het gebied van arbeidsveiligheid. Welke methode er ook wordt gekozen, u kunt er zeker van zijn dat deze methode zo veilig mogelijk is voor mens en omgeving. Welke methodes voeren deze erkende asbestverwijderaars uit in regio Brussel en Oost-Vlaanderen? Allereerst kunnen ze eenvoudige handelingen uitvoeren. Daarnaast hebben ze ervaring met de couveusemethode. Ten slotte kunnen ze zelfs een hele zone hermetische afsluiten. Dankzij hun ervaring mochten ze in het verleden al voor heel wat particulieren, bedrijven en zelfs overheidsinstanties saneringen uitvoeren over heel Brussel en Oost-Vlaanderen. Zo hebben ze onder meer de Kennedytunnel gesaneerd en verwijderden ze asbest van Het Koninklijk Paleis.

Schakel deze experts in

Wilt u asbest laten verwijderen door deze specialisten? Of u nu een nood heeft aan een kleine sanering, of u een volledig gebouw onder handen wilt laten nemen, Asbitech uit Willebroek staat voor u klaar een oplossing op maat. Neem vandaag nog contact op met hen bij interesse. Zij komen ter plaatse om de situatie te analyseren.