Art-home

Verzekerd zijn van een veilige werkomgeving met blusschuim

Op uw werk dient u altijd verzekerd te zijn van een veilige omgeving, ook in het ongelukkige geval van een brand. Beschikt uw werkplek over alle nodige maatregelen voor het zo snel, veilig en efficiënt mogelijk oplossen van een brand? U heeft vast beschikking tot een brandblusser en blusdeken, maar heeft u ook toegang tot blusschuim? Blusschuim ontstaat in een mengproces tussen gas en vloeistof en wordt vaak ingezet bij vloeistofbranden. Voor de productie van blusschuim wordt SVM, oftewel schuimvormend middel, gebruikt. Dit is een mengeling die voor 98% uit water bestaat. Blusschuim combineert water dus met een dikker mengsel, wat ervoor zorgt dat een ontstane brand binnen korte tijd weer geblust is. U kunt uzelf dus voorstellen dat blusschuim een zeer aan te raden substantie is!

Waar vind ik blusschuim?

Het aanschaffen van blusschuim wilt u natuurlijk doen bij een betrouwbare partner. Een partner die alles weet over de wereld van brandbestrijding en op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen op dit gebied. Fire Security is zo een partner. Dit jonge en dynamische bedrijf is gespecialiseerd in onder andere:

  • Druktesten
  • Herstellingen
  • Uitbreidingen
  • Debietmetingen
  • Periodieke controles

Deze werkzaamheden gelden voor bestaande bluswatersystemen, zowel ondergronds als bovengronds en in binnen- en buitenland. Ook bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres voor brandbestrijdingsmiddelen, zoals blusschuim en Firedos bijmengsystemen. U vindt hier alle producten voor een veilige werkomgeving.

Voorkomen is altijd beter

Natuurlijk is een brand nooit gewenst, maar met het gebruik van blusschuim van Fire Security weet u zeker dat u de brand op een efficiënte wijze bestrijdt. Om te voorkomen dat u blusschuim moet gebruiken of dat dit onverwachts niet naar behoren werkt, is het aan te raden om uw bluswatervoorziening tijdig en regelmatig te laten controleren. Met de ondersteuning van Fire Security gaat u met een veilig gevoel aan het werk.

https://firesecurity.be/