Art Home
Image default
Dienstverlening

Zeg vaarwel tegen sigaretten door snus te bestellen

Ben jij een lange fervent roker geweest, maar wil je stoppen met het inademen van alle schadelijke stoffen die het met zich meebrengt? Dan kan je misschien snus bestellen bij NicoPillow. Snus is een zakje dat je onder je bovenlip plaats een waarvan je wel de nicotine net zoals bij een sigaret binnenkrijgt. Met dat enige verschil dat de Zweedse snus die je bij deze firma kan bestellen geen tabak bevat. De nictotinezakjes komen ook oorspronkelijk uit Zweden, maar deze groothandel bezorgt ze met een snelle levering en aan de beste prijzen in België.

Verschillende smaken snus

Als je naar het aanbod snus gaat kijken dat je bij deze groothandel online kan bestellen, dan zal je zien dat ze een breed gamma aan smaken bieden. Je kan onder andere volgende smaken Zweedse snus eens bestellen en uitproberen via nicopillow.be:

  • Munt
  • Bessen
  • Citroen
  • Kiwi
  • Cola

Met de verscheidenheid aan smaken van snus kan je nicotine binnenkrijgen met een betere smaak en hinder je bovendien geen andere mensen met een vervelende tabakgeur. Meer nog, om snus te gebruiken heb je zelfs geen aansteker nodig. Hierdoor is het veel makkelijker in gebruik en kan je het meenemen naar activiteiten, zoals je werk of de sportschool. Als je dus rustig wil afbouwen met roken, maar je wel nog de behoefte hebt aan nicotine, dan is snus de gulde middenweg. Ontdek alle verschillende smaken en der werkingswijze op de website van NicoPillow.

Bekijk het volledige aanbod aan snus

Als je interesse hebt om Zweedse snus te bestellen bij deze groothandel, dan kan je jouw nicotinezakjes eenvoudig online kopen. Met slechts één zakje snus kan je al tot 30 minuten lang ontspannen. Regelmatig biedt deze firma ook serieuze kortingen aan, waardoor je aan een nog voordeleren tarief snus kunt bestellen. Neem dus zeker een kijkje. Let wel op dat ook nicotine verslavend is. Snus heeft heel wat minder schadelijke stoffen dan tabaksroken, maar dat wilt niet zeggen dat het gezond is.