Art Home
Image default
Auto's en Motoren

Welke auto wilt u huren voor een lange periode rond Antwerpen

Wilt u voor een lange periode op vakantie gaan en zoekt u hiervoor nog een auto om te huren in of rondom Antwerpen? Dan helpen de ervaren medewerkers van Autoverhuur Meerschaert in Damme u maar al te graag om de juiste wagen voor u te vinden. Ze hebben hiervoor een uitgebreid wagenpark ter beschikking dat bestaat uit honderden auto’s. Deze zijn verspreid over de drie filialen in Damme, Assenede en Brugge.

Een uitgebreid gamma aan auto’s

U kan bij deze specialisten al een auto huren voor korte of lange periode in Antwerpen vanaf 44 euro. Voor korte termijn betekent dit dat u de auto slechts enkele uren of dagen huurt. De dienst om een wagen langere tijd te huren, bieden ze aan vanaf 30 dagen. U heeft hierbij de keuze tussen auto’s van verschillende topmerken, zoals Peugeot. Heeft u een groot gezin waarmee u op vakantie wilt gaan? Dan kiest u het best een wagen met 9 plaatsen, zoals de bekende Peugeot Boxer Minibus, of een minibus met maar liefst 12 plaatsen. Zo heeft u zeker voldoende plaats voor uw kinderen en uw bagage. Voor wie alleen of met twee op reis gaat, voldoet wellicht de klassieke Peugeot 208. Dankzij de uitgebreide service die deze autoverhuur aanbiedt, bent u onderweg voor u het weet. Een auto huren voor een lange periode in Antwerpen was nog nooit zo gemakkelijk! Gaat u verhuizen? Dan is een boxer met veel ruimte in de koffer wellicht handiger. Daarom bieden deze specialisten een Peugeot Boxer aan met 10m³, 14m³ en 18m³. Zo heeft u altijd voldoende plek voor al uw meubels.

Neem contact op met dit bedrijf om een auto te huren

Ziet u het al helemaal zitten om een auto, bestelwagen of minibus te huren bij deze autoverhuur in regio West- en Oost-Vlaanderen? Dan wacht u het best niet te lang om een afspraak te maken om de verschillende opties te bespreken. Ze staan 24/7 voor u klaar. Neem dus snel telefonisch contact met hen op of stuur hen vandaag nog een e-mail.

https://www.verhuurmeerschaert.be/nl